halloween
V zraku · buzz buzz

Čeprav komaj vstopamo v oktober in je do noči čarovnic še več kot mesec dni, je prav zdaj odličen čas, da začnete razmišljati o najbolj odštekanem kostumu, s katerim boste na tekmovanjih v klubih, kafičih in na vaških veselicah prepričali ‘strogo žirijo’. Opozarjamo vas, da so ideje tako nore, da so zgolj za najbolj drzne.

Če se želite izogniti tradicionalnim kostumom mačk, tigric, policistov in gasilcev, je potem čas, da začnete razmišljati o drugačnih idejah. Zagotovo ni lahko vsako leto imeti novo zamisel, ki vam je všeč in jo lahko tudi realizirate, a brez skrbi, če je letos nimate, saj so tu najbolj preproste, a zelo učinkovite ideje za halloween kostum, ki so že na meji norosti. Zbrali smo najboljše kostume, vi pa razmislite, ali so dovolj zanimivi, da bi z njimi na noč čarovnic strašili ali pa v smeh spravljali mimoidoče.

Galerija slik – Odštekani halloween kostumi

Špageti z mesnimi kroglicami.Odpri galerijo

melissa-askew-642466-unsplash Zakaj te imajo ljudje raje, kot si misliš? Ne bodi štorast: 10 stilov poljubljanja, ki jih ženske sovražijo Ne bodi štorast: 10 stilov poljubljanja, ki jih ženske sovražijo the-stanford-prison-experiment-56726ba666e80 Kaj se zgodi, če pustimo ljudem vsakršno vedenje brez grožnje kazni? yoann-boyer-156510-unsplash Nova raziskava ugotavlja, komu lahko zaupaš · · · ·