2002_femme_fatale_010
V zraku · buzz buzz

Kakšna je pravzaprav privlačna ženska? In zakaj se dogaja, da včasih manj lepa dekleta pritegnejo moško pozornost, medtem ko so lepotice same? Morda so za to krive glavne lastnosti privlačnih žensk, ki nimajo nič z videzom?

Katere so ključne lastnosti privlačnih žensk, ki jim moški ne morejo reči “ne”?

1. Samozavest

Če ženska verjame, da se ji moški ne morejo upreti, potem bo osvojila svet. Ženska, ki je s svojim videzom zadovoljna, ima veliko boljše možnosti, da bo pri nasprotnem spolu sprejeta kot lepotica. Samozavestne ženske niso v javnosti nikoli kritične do sebe, izžarevajo pa seksapil.

2. Ženstvenost in ranljivost

Moški dajejo prednost ženstvenim, nemočnim dekletom, ki dovolijo moškim, da so moški – da pridobijo njeno naklonjenost, da skrbijo zanjo, da odgovarjajo na njene klice na pomoč –, vse to jih postavlja v njihov naravni element, ko se počutijo močne. A  pomembno si je zapomniti, da bo pretirana nemoč moškega le razdražila.

3. Prijaznost

Dobrosrčnost, skrbnost in zmožnost odpuščanja – te stvari so značilne za resnično lepe ženske. Biti sposoben videti dobro v vsaki situaciji, gledati na svet s prijaznimi očmi, ljubiti in biti zmožen empatije – to so lastnosti, ki delajo dekleta privlačne ne glede na videz. Prijaznost in dobrota sta za moške, ki iščejo življenjsko partnerico, najbolj pomembni.

4. Neodvisnost

Moške očarajo ženske, ki imajo namen. Resnično privlačne ženske vedo, kaj hočejo. Ko se soočajo s težavami, časa ne zapravljajo za valjenje krivde na druge. So gospodarice svoje usode in to je tisto, kar jih naredi zanimive in prijetne.

5. Zmožnost, da živijo za tukaj in zdaj

Ženske, ki vedo, kako živeti tukaj in zdaj, so resnično prisotne v svojem življenju in uživajo v vsakem trenutku. Moški uživajo v družbi nekoga, ki se sprejema in je hvaležen za življenje, ne glede na to, kaj prinaša. Vitalnost, optimizem, sposobnost, da se upre skušnjavi kritiziranja drugih – to so lastnosti, ki prinašajo pozornost in ljubezen.

6. Občutek za oblačenje

Dobro urejene in lepo oblečene ženske poznajo svoje najboljše značilnosti, ki jih poudarijo in tako vedno naredijo vtis. Moškim je vseeno, če ženska oblačila sledijo najnovejšim modnim trendom, opazijo pa, če obleka idealno objame ženske obline.

7. Dobra gostiteljica

Dobra gostiteljica je visoko na seznamu lastnosti, ki jih moški pri ženskah najbolj cenijo. Ženska, ki zna kuhati in poskrbeti, da je hiša urejena, lahko moškega zapelje s posebno atmosfero topline in udobja. Nasprotnemu spolu namreč takšna ženska predstavlja pojem sprostitve in mirne sreče.

PREBERITE ŠE: Najlepši ljudje so rojeni v tem astrološkem znamenju

8. Sposobnost za sprejemanje sreče

Moški ne marajo žensk, ki se hitro razburijo in so vedno nezadovoljne, ali pa žensk, ki mislijo, da so jih drugi dolžni osrečiti. Odprtost do sreče, cenjenje ljudi, ki jih poznamo, iskanje pozitivnih plati življenja – vse to nas spremeni v svetlo osebo, ki si jo vsakdo želi v bližini.

9. Radovednost in zanimanja

Eden od najzanesljivejših načinov, s katerimi lahko osvojimo moško srce in um, je gotovo resnično zanimanje za vse vidike njegovega življenja. Prikaz naravne in iskrene simpatije nikoli ne bo podcenjena. Istočasno pa se privlačna ženska ne boji spregovoriti o lastnih željah – pa naj bo to pri kuhi ali pa pri seksu.

10. Komunikacijske sposobnosti

Moški iščejo družbo odprtih, družabnih žensk, s katerimi se lahko zapletejo v zanimiv pogovor. Resnično zapeljiva ženska je duhovita, ampak se ne zapleta. Vedno pokaže resnično zanimanje za vse, kar ima sogovornik za povedati, kar mu daje občutek, da je pameten, iznajdljiv ter občudovanja vreden. Ženska, ki zna poslušati, je vedno zaželena spremljevalka.

11. Eleganca

Geste privlačne ženske so lahkotne in ljubke. Ima idealno držo in privlačen korak, njeni gibi govorijo o samozavesti in zadovoljstvu z lastnim telesom. Način, kako se med hojo ziba z boki, ima na nasprotni spol hipnotičen učinek.

12. (Na)smeh

Nasmejane ženske z dobrim smislom za humor imajo veliko boljše možnosti, da osvojijo moškega. Sijoč nasmeh ni le znak veselja – prav tako izraža energijo in vitalnost. Če moški pogleda v oči vesele ženske, potem v njih vidi obljubo užitka in sreče.

13. Naravnost in iskrenost

Kakršnakoli pretvarjanje odbija. Resnično privlačna ženska je naravna, odprta in brez kompleksov. Moške privlači njena iskrenost. Nikoli se ne pretvarja, da ima zmagovalne lastnosti.

Nedvomno so vse zgoraj omenjene lastnosti pomembne, da smo v družbi priljubljene in privlačne. A ključ do samoizpolnitve leži nekje drugje. Govorimo o preprosti, vendar nepogrešljivi lastnosti, ki jo ima vsaka ženska na svetu – sposobnost, da ostane to, kar je. Samo če bomo ostale zveste svoji edinstveni naravi, bomo spoznale tisto ljubljeno osebo, ki nam je bila namenjena.


Letenje z dronom. Letenje z dronom – kaj ti bodo severni jeleni, če imaš dron? Sahara v belem Sahara dočakala prvo pošiljko snega po 37 letih in šele drugo v zgodovini! Drevo življenja - edinstveni selfiji posneti med dojenjem Brelfie: mame množično delijo umetniške fotografije dojenja Novinarski spodrsljaji 2016 Najbolj smešni novinarski spodrsljaji 2016 · · · ·