Kako so dekleta osvajali naši dedki?
V zraku · buzz buzz

Pravila za osvajanje in zmenke so bila nekoč povsem drugačna kot danes. Danes flirtamo z drsanjem po zaslonu. Šmiranje čez mizo je danes všečkanje fotografij na Faceooku. Tradicionalno ”izpraševanje” na prvem zmenku sta zamenjali googlanje in brskanje po družbenih omrežjih. Precej bedno, če vprašate nas. A ni treba, da je tako. Ženske se zatekajo k aplikacijam za zmenke, ker so moški izgubili ves smisel za osvajanje. Počnite to, kot so počeli vaši dedki, in ženskam se bo povrnilo upanje v viteštvo. Preverite, kako so ženske osvajali vaši dedki.

V 21. stoletju prevladujejo in uspevajo predvsem spletne zmenkarije. Tako kot večina stvari se tudi parčkanje dogaja na spletu, kjer veselo preskakujejo iskrice. Dedki in babice, zakladnice znanja, modrosti in zanimivosti, so imeli s tega vidika precej drugačen pristop. Preverite, kako so ženske osvajali naši dedki.

PREBERITE ŠE: Nova pravila za zmenke, ki so nadomestila stara

Kako ženske osvajati kot naši dedki:

Bodite vljudni

Ni treba, da ste nastopač ali mačo. Ženske imajo rade lahkotne teme, ni se vam treba hvaliti s poznavanjem bančnega sistema ali do potankosti opisovati svojega režima vadbe.

Naročite ji pijačo, ne da bi jo vprašali, kaj pije

Interakcija z žensko je kot razgovor za službo. Poleg vse ostalega se morate podučiti tudi o delodajalcu. Ko pristopite do nje v lokalu, poškilite h kozarcu, da boste vedeli, kaj ji naročiti. In naročite s samozavestjo. Izgubiti nimate kaj, ona pa si v vsakem primeru prisluži brezplačno pijačo. Tudi pri lastni izbiri ne omahujte, kako boste sicer iz nje izvabili njeno ime?

Povabite jo na ples

Naučite se plesati (če še ne znate) in naj vas ne bo strah ”okoristiti” se s plesom. Izjema je, če plesati ne znate. Potem je raje ne poskušajte očarati s tem, saj boste hitro zapravili svoje možnosti.

Ne pojdite v ekstreme

Ne bodite polni sami sebe, a tudi ne preveč pohlevni. Ko ste v dvomih, kakšne vibracije oddajati, uporabite naslednje razmerje: 25 odstotkov samozavesti, 25 odstotkov šarma in 50 odstotkov nevpadljivosti.

Manj govorite

Da, bodite vljudni in prijazni, a brzdajte svoj jezik. Kolikokrat ste si po zmenku ali pogovoru z dekletom, ki vam je bilo všeč, dejali: ”Zakaj za vraga sem to rekel?” Včasih je bolje govoriti nekoliko manj in več poslušati. Vse, kar izgovarjate, izgovarjajte s samozavestjo.

Bodite kavalir, pridržite ji vrata, odmaknite stol in …

… ne strmite v njeno oprsje! Viteštvo je mrtvo, a ga lahko vrnete med žive s preprostimi dejanji, kot sta pridržanje vrat in pomoč pri oblačenju plašča. Do ženske se vedite, kot se spodobi, in ne kot neandertalec!

Najdražji nakupi v zgodovini Najdražji nakupi vseh časov! ive-spent-a-month-in-hawaii-photographing-stunning-waves-and-surfers-5__880 Izjemne črno-bele fotografije srfanja na havajskih valovih Premik ure na poletni čas Premik ure 2016: kdaj premaknemo uro na poletni čas? Črno-bele fotografije spremenjene v barvne Zgodovina v barvah: obarvane znamenite črno-bele fotografije