shutterstock_329959148
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Zgodnje jutranje vožnje v šolo, na faks ali v službo znajo biti izjemno dolgočasne in moreče – še posebej, če spadate med tiste, ki bi najraje spali do poznih dopoldanskih ur. Vseeno pa si lahko neprijetno pot nekoliko popestrite: predstavljamo vam 5 mobilnih igric, ki vam bodo krajšale jutra na troli.

5 mobilnih igric, ki vam bodo krajšale jutra na troli:

Fire Emblem Heroes

S to igrico Nintendo dokazuje, da je še vedno eno izmed vodilnih podjetij na področju virtualnih igric. Fire Emblem Heroes je brezplačna igrica, dostopna vsem uporabnikom naprav Android ali iOS. Več o vsebini si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Hidden Folks

Verjetno je Hidden Folks ena izmed bolj popularnih mobilnih igric ta trenutek – in to ne brez razloga. Vožnja do končne destinacije vam bo ob igranju te neverjetno napete in zabavne igrice minila celo prehitro. Igralec mora prečesati ogromno območje narisane površine, da najde dotični karakter. Dostopna je na mobilnih napravah Android in iOS.

The Escapists

Ekipa Team 17, ustvarjalci kultne igrice Worms, je ustvarila mobilno igrico The Escapists. Cilj te napete igrice je pobegniti iz zapora, kar pa zahteva kar nekaj pretkanega načrtovanja in uporabljanja logičnih operacij. Igrica je na voljo vsem uporabnikom  Androidnih in iOS sistemov. Več si lahko ogledate v videoposnetku.

Oxenfree

Popularna videoigrica je končno dobila tudi svojo mobilno različico. V igrici se znajdete na zapuščenem otoku, na katerem se dogajajo čudne stvari. Pobeg vam je omogočen šele po tem, ko razvozlate veliko skrivnost. Ob igranju te igrice si ne pozabite nadeti slušalk, saj se Oxenfree ponaša z izjemno zvočno spremljavo. Na voljo za uporabnike iOS in Androidov.

A Normal Lost Phone

Mobilna igrica o mobilnem telefonu je ideja, ki presega vse dosedanje koncepte. Prva stvar, ki jo vidite pri igrici, je približana slika novodobnega mobilnega telefona. Gre pa za izgubljen telefon in vaš cilj je najti njegovega lastnika. Karakterji so izjemno dobro zgrajeni, obrat zgodbe pa je popolnoma nepričakovan. Dostopno je vsem uporabnikom operacijskega sistema iOS in Android.

PREBERITE ŠE: Z Google Street View v žrelo vulkana

See Jane Go See Jane Go – ”Uber” samo za ženske tinder-select-ios-e1488926892180 TinderSelect: s povabilom do ‘flirtanja’ s supermodeli in zvezdniki Aplikacija Women Interrupted Women Interrupted: aplikacija, ki ugotavlja, kolikokrat moški med pogovor prekinejo žensko Smart Pet Bottle Smart Pet Bottle: odpiranje plastenke z aplikacijo · · · · · ·