gabriel-matula-300152-unsplash
V zraku · buzz buzz

Vsak izmed nas se je že kdaj srečal z obdobji, ko se mu je zdelo, da se njegov svet podira. Vendar pa ne glede na to, kako velika je stiska, po dežju vedno posije sonce – takšen je pač zakon narave. Ko se vam zdi, da vaše življenje morda nima več smisla in so stvari postale neznosne, se spomnite, da bo tudi to minilo. Medtem ko čakate na spremembo (ali pa na pogum, da sami spremenite svoje življenje), pa si preberite seznam 5 znakov, da se bo tvoje življenje obrnilo na glavo.

To je 5 znakov, da se bo tvoje življenje obrnilo na glavo.

Stvari, ki jih ne maraš, so postale nevzdržne

Vsak izmed nas vstopa v odnos z ljudmi, dejavnostmi ali pa stvarmi, ki mu žrejo živce, pa mora kljub temu potrpeti. Kdaj pa je meja, ko nekoga ali nečesa res ne morete več prenašati? To ločnico verjetno postavi vsak posameznik zase.

Počutiš se izgubljeno

Občutek izgubljenosti in brezciljnosti je strašljiv in hitro daje vtis, da se stvari nikoli ne bodo izboljšale. Vendar pa so ravno takšni krizni trenutki tisti, ki nas potisnejo proti spremembam in v aktivno sledenje lastnim željam in potrebam.

Stopil si iz svoje cone udobja

Če si stopil iz svoje cone udobja (morda poskušaš začeti svoje podjetje, si na izmenjavi ali pa se spopadaš s svojimi strahovi), je radikalna sprememba življenja skorajda neizogibna.

Počutiš se prestrašeno in vznemirjeno

Občutek prestrašenosti in vznemirjenosti verjetno pomeni, da se ti v življenju dogaja nekaj pomembnega. Nekaj, kar ima lahko velik vpliv na tvojo prihodnost in na tvojo osebno rast.

PREBERITE ŠE: 5 “tabu” stvari, ki lahko rešijo tvoje razmerje

Intuicija

Če se poglobimo vase in se dovolj dobro poznamo, lahko stopimo v stik z lastno intuicijo. Včasih jo zamenjamo za od zunaj induciran strah, včasih mislimo, da je na delu intuicija, ko gre za naključje, tu in ta pa se morda ne motimo in se lahko zanesemo na »šesti čut«.

Ali po vašem mnenju Ronaldu kozja bradica pristaja? Pravi razlog, zakaj si Ronaldo pušča kozjo bradico na letošnjem SP v nogometu joshua-earle-63441-unsplash Kako biti med tistimi 8 %, ki vedno dosežejo svoj cilj? Odštekano stanovanje, studio in galerija v enem. Si predstavljate, kako je živeti v tako odštekanem stanovanju? Dekle spremenilo 52 let star avtobus v mobilno hišo. Dekle spremenilo 52 let star avtobus v mobilno hišo … in ta je videti bolje kot večina stanovanj ·