Prespite v neposredni bližini lokacij snemanja serije Game of Thrones.
Utrip mesta · destinacija

Oboževalci serije Igra prestolov pozor! Če ste kdaj želeli dopustovati v deželi Westeros, v mističnem svetu te priljubljene TV serije, se vam je želja zdaj uresničila. Spletni portal Airbnb, svoboden spletni trg za oddajo in najem bivalnega prostora, je namreč prek bloga nanizal serijo namestitev, ki so blizu filmskih lokacij. Opcije varirajo od veličastnega gradu na Irskem, luksuznih beduinskih šotorov v Maroku, do udobnih sob na slikoviti obali Dubrovnika.

Airbnb po novem ponuja tematsko serijo namestitev, ki se nahajajo v neposredni bližini lokacij, kjer so snemali Igro prestolov. Verjetno ob tem ni treba poudarjati, da gre za izjemne lokacije, saj omenjena serije televizije HBO ne navdušuje samo zaradi zgodbe in igralcev, pač pa tudi zaradi slikovite scenografije.

PREBERITE ŠE: Smučarska skakalnica nad Oslom kot Airbnb stekleni penthouse

Filmske lokacije so sicer razpršene po celem svetu in čeprav je v seriji velikokrat na delu digitalna animacija, ta ne more zakriti lepot okolice, pa če so jo naredili še za tako temačno.

Kje v svetu Igre prestolov lahko vse prenočite:

Ste je tudi vam ob pogledu na ta grad na Severnem Irskem v glavi odrvtel prizor plezajočega Brana?

Prizori Kraljevega pristana so bili posneti blizu tega ”jamastega” stanovanja na Malti.

Bitka v zalivu Črne vode je bila posneta na hrvaški obali pri Dubrovniku. Tu v resnici sploh ni tako temno in zlovešče kot v seriji, kaj?

Glejte preko Zidu v tem domu na severni Islandiji.

Potovanje Matere zmajev (Khaleesi) v tretji sezoni so večinoma posneli v Maroku. Vsi, ki navijate zanjo ste dobrodošli v teh luksuznih beduinskih šotorih.

PicMonkey Collage 15 prelepih tatujev za vsakega popotnika cover-roznati-gejzir Izbruh rožnatega gejzirja na Islandiji Kraji na Zemlji, ki so kot iz drugega planeta. Na Zemlji, a kot iz drugega planeta – fotografije najbolj neverjetnih krajev na svetu ·