download (5)
Kulturni izbor · knjige

Po svetovnem uspehu s knjigo Petdeset odtenkov sive se pisateljica E.L. James vrača z novo knjigo, ki naj bi bila to, kar smo pričakovali: zapeljiva!

Knjiga The Mister je opisana kot “tobogan nevarnosti in želja, ki bralca ne pusti dihati vse do zadnje strani”, avtorica sama pa je knjigo opisala kot “strastno novo romanco” in “zgodbo Pepelke iz 21. stoletja”.

Kaj trenutno vemo o knjgi The Mister pisateljice E.L. James?

Dogaja se med Londonom, Cornwallom in Balkanom. Sledi priviligiranemu in artistokratskemu Maximu Trevelyanu in skrivnosti, nadarjeni in lepi Alessii Demanchi, ki s svojo težavno preteklostjo prispe v London. Maxim po tragediji podededuje družinsko bogastvo in plemiški naslov, Alessia pa naj bi bila glasbeno nadarjena. Del tega je že dobro znan (bogataš in ‘navadna’ lepa ženska), toda težavno preteklost je avtorica tokrat dodelila ženski; spomnimo se – v Petdesetih odtenkih sive ima Christian Grey kar nekaj čustvenih težav, medtem ko Anastasia Steele že pri 26. vodi založniško podjetje.

Knjigo lahko pričakujemo 16. aprila 2019.

shutterstock_560150095 Zakaj bi moralo biti branje glede na znanost vaša prioriteta? knjige 30 knjig, ki jih moramo prebrati, da dobimo status “načitanega bralca” najboljse knjige 2018 To so najboljše knjige 2018 po mnenju bralcev 19 knjig, po katerih bodo leta 2019 naredili filmsko adaptacijo 19 knjig, po katerih bodo leta 2019 naredili filme ·