V različnih državah za mizo velja različen bonton.
V zraku · buzz buzz

Seveda obstajajo ustaljena pravila obnašanja pri mizi, a bonton v restavracijah po svetu se kljub temu od kulture do kulture razlikuje. Na primer v Franciji kruh sodi na mizo in ne na krožnik, v Italiji pa je pri večerji greh prositi za parmezan. Preverite tudi druga pravila obnašanja za mizo, da boste vedeli, kako postopati ko obedujete v tuji restavraciji, da se ne osmešite ali koga po nepotrebnem užalite.

Kar se nekje zdi kot nekaj običajnega, je v drugi državi lahko nezaslišano in neokusno. Tako Japonci juho kar pijejo in se z njo ne ubadajo z žlico kot večina preostalega sveta, podiranje kupčkov oziroma riganje pa je na Kitajskem smatrano kot olikano. Hura!

PREBERITE ŠE: Žveči in bodi bolj kul! Prava resnica o žvečilnih gumijih.

Preverite, kakšna druga pravila bontona za mizo še veljajo po svetu in kako se morate obnašati med jedjo v tujih restavracijah, da se ne boste osmešili ali koga celo užalili.

Zvezdniki, ki so zavarovali svoje dele telesa. Zvezdniki, ki so za bajne vsote zavarovali svoje dele telesa Opazite "nagca" na fotografiji? Filippo Ioco: opazite gole ljudi na slikovitih fotografijah pokrajine? PicMonkey Collage1 15 najlepših Playboyjevih zajčic in “plejmejtk” vseh časov Falični sladoled Play J Play J – nenavadni sladoled v obliki falusa ·