30184717371431
V zraku · tehnologija

Brik Case je najbolj prilagodljiva prevleka za prenosnik, ki močno spominja na Lego površino, čeprav ni uradno povezano z danskim proizvajalcem igrač, kot tudi ne z Mega Bloksi, PixelBlocksi ter KRE-O in K’NEX kockami, je pa zato z vsemi naštetimi kompatibilna. Če ste si želeli zaščiti ali popestriti vaš prenosnik s to prevleko, ki išče podpornike na Kickstarterju, ubijete dve muhi na en mah.

Brik Case iz Kickstarterja je najbolj prilagodljiva prevleka za prenosnik, saj omogoča, da na njej ustvarjate z Lego kockami. Umerjena je za prenosnike MacBook Pro in Air, ki so bil spočeti v letu 2013 ali kasneje, lastniki ostalih pa se boste morali zaenkrat zanašati še na nalepke in druge manj zabavne in kreativne prevleke. Brik Case površina je sicer združljiva s kockami vseh večjih proizvajalcev igrač, seveda pa na njej raje ne zidajte gradov, saj boste sicer težko prišli do zaslona.

PREBERITE ŠE: Lego kocke – Presenetljivi načini ponovne uporabe

Prevleka se na prenosni računalnik pritrdi ali odstrani tako enostavno, kot se enostavno pritrdi Lega kocka na drugo . In medtem ko vi prenosnik koristite za ”odraslo” delo, se lahko z njim vaš otrok igra. Na koncu pa en drugemu pokažeta, kaj sta ustvarila.

Brik Case prevleka bo prenosnik naredila za zares unikatnega.Odpri galerijo
MSI Cubi Mini računalnik MSI Cubi je najmanjši osebni računalnik na svetu LifePaint je sprej z nevidno barvo, ki močno poveča vidnost najranljivejših udeležencev v prometu. Volvo LifePaint – Sprej z nevidno barvo, ki ponoči razsvetli kolesarje Kje je najboljše mesto za brezžični usmerjevalnik #router Kam postaviti brezžični usmerjevalnik, da bo sprejem najboljši? #router Fotoaparat Leica M-P Set “Safari” Leica M-P Set Safari – fotoaparatov, ki očara z retro vojaškim pridihom · ·