joanna-nix-uFPPaoocQFI-unsplash
V zraku · odnosi

Tudi moški skrivajo številne skrivnosti. In če ti uspe od njega izvedeti naslednje 3 VELIKE skrivnosti, je tvoj za celo življenje in te ima, očitno, zelo, zelo rad!

Če si v razmerju, potem gotovo veš, da tvoj partner včasih ne govori o določenih stvareh, čeprav se ti trudiš, da bi ti razkril, kaj mu leži na duši. A bodi potrpežljiva. Ko se boš naučila spoštovati partnerjevo zasebnost in mu dala nekaj časa, se bo zgodilo nekaj ČUDOVITEGA. Takrat ti bo zaupal te 3 skrivnosti, ki jih bo delil s tabo zato, ker je pri sebi razčistil, da te ima zelo, zelo rad.

3 skrivnosti, ki ti jih izda moški, ki je tvoj za celo življenje

“Bojim se, da te bom izgubil.”

Noben moški na želi v očeh ženske biti slabič, temveč junak, ki se ničesar ne boji. A ko se moški močno naveže in so njegova čustva pristna, ti bo počasi začel odkrivati tudi svojo ranljivo stran. Začel bo kazati svoje slabosti. Svoj strah, da bi te izgubil. On verjetno o tem ne govori neposredno, vendar s svojimi dejanji kaže, da se boji, da bi ostal brez tebe.

“To so moje spolne fantazije.”

Spolnost prepogosto povezujemo z občutkom krivde in sramu. In tudi tvoj partner morda še vedno skriva, kaj točno si želi med rjuhami. Bodimo iskreni, tudi najbolj odprt moški, ki ne pozna meja, bo zadržal svoje fanatazije zase. Ko pa boš postala resnično del njegovega življenja, ti bo povedal vse, ti mu moraš le zastaviti vprašanje.

“Rabim tvojo čustveno podporo.”

Evolucija pravi, da so ženske čustvene, moški racionalni – in na začetku razmerja bo to kar držalo. Če razmerje obstane, pa se zgodba kaj hitro obrne, saj se tudi naveže na žensko. Takrat ti bo pokazal, da potrebuje čustveno podporo, tebe, tvojo pomoč, ljubezen.

shutterstock_1493799398 Molk je zlato: 5 situacij, pri katerih je bolje, da držiš jezik za zobmi freestocks-org-Z-SA2hZNy5s-unsplash (1) Takšen je zrel moški: tega niti v sanjah ne bi naredil! cover-eroticni-filmi 6 vročih filmov za pestre večere v dvoje shutterstock_559872940 Ne mešaj čustev in poželenja: 5 glavnih razlik med ljubeznijo in strastjo ·