Zgodba o Ikarju in Soncu.
V zraku · buzz buzz

Ilustrirana zgodba o ljubezni in izgubi vam sporoča, da se je vredno boriti za ljubljeno osebo. Ali bosta zaljubljeni duši sledili srcu in se bosta ponovno združili, si oglejte v ilustracijah tega brazilskega umetnika.

Gabriel Picolo, brazilski umetnik, v zgodbi z naslovom Ikar in Sonce ilustrira zgodbo o začetku in koncu ljubezni med dvema zaljubljenima dušama.

Navdihnjen nad antičnim mitološkim bitjem Ikarjem, ki si je upal leteti s krili iz voska in perja preblizu soncu, ustvari zgodbo o prepovedani ljubezni, ki se ne zaključi tako kot izvirna antična zgodba.
Ljubitelji stripov in lutk boste še posebej navdušeni nad zgodbo, saj ta brazilski avtor uživa v risanju grafik, za katere navdih išče v Disneyjevih likih in video igricah.

To je zgodba o Ikarju in Soncu:

Neverjetne obleke Spektakularne obleke francoske oblikovalke te bodo začarale kelly-searle-583444-unsplash Raziskava pravi, da mladi še nikoli niso bili tako nesrečni Princ Harry in Meghan Markle. Ko se svetovni voditelji požvižgajo na protokol … viličar + špageti Neverjetne fotografije, ki združujejo nezdružljivo · · · ·