Dior Trianon
Utrip mesta · moda

Najnovejša spomladanska kolekcija se ozira nazaj v 18. stoletje k dvorcu Petit Trianon, zasebni rezidenci, ki jo je Loius XVI. podaril takrat komaj 19-letni Marii Antonietti.

Odeta v romantiko nežnih pastelov in živahen sijaj spominja na lepote cvetočih vrtov, ki obdajajo posestvo palače Versailles, kjer se nahaja tudi znameniti dvorec Marie Antoniette. Osrednji kos kolekcije je Trianon Palette, ki v prefinjeno izdelani pentljasti škatlici skriva senčila in črtalo za oči ter rdečilo za lica, ki pa so na voljo tudi kot posamezni izdelki. Bogate palete senčil Diorshow Fusion Mono, Fusion Mono Matte in 5 Couleurs ponujajo vse od intenzivnih do sveže razigranih tonov. Rdečili za lica Diorblush Trianon Edition bosta dodali pridih koralne ali biserno rožnate. Nove odtenke prinašajo tudi gloss Dior Addict, rdečilo za ustnice Rouge Dior in laki za nohte kot sta sinji Dior Porcelaine 204 in smaragdni Pampille 192. Kolekcijo zaokrožata še izdelka za nego kože, Dior Pore Minimizer in Glow Maximizer.

V svoji ljubki podobi tako Dior Trianon hkrati pooseblja cvetlično toplino pomladi in idilično ženstvenost Marie-Antoinette.

Dior TrianonOdpri galerijo

Karen Walker v Keniji Karen Walker za modele izbrala kenijske lokalne umetnike Zooey Dechanel x Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger in Zooey Dechanel združila moči Foto: Steven Klein Kate Moss v srhljivi kampanji Alexandra McQueena Najbolj modna pokrivala letošnje zime Zimska pokrivala so dobila šik preobrazbo