Waiting for her. Handsome young man in smart casual wear holding bouquet of flowers and smiling while standing at the street
V zraku · buzz buzz

V svetu, polnem hitrih avanturic, užitkov za eno noč ter na žalost tudi nezvestobe, je najlažje kar lahko naredimo, da se prilagodimo. Ženske tako prve mesece razmerja trepetajo in samo čakajo, kdaj bi znalo iti kaj narobe, pa naj bo to posledica izkušenj ali pa samo previdnost. Dobrodošlo olajšanje je, da na svetu obstajajo tudi tisti pravi kavalirji, ki izžarevajo viteštvo že z najmanjšimi dejanji in nas opominjajo, da še ne gre obupati. Katerih je torej devet najpogostejših gest kavalirja?

1. Odpira vrata.

Moški, ki bo za partnerko odprl vrata, pa tudi če samo avtomobilska, tak moški, ki na prvo mesto postavi udobje in dobro počutje ženske, tudi če samo za tistih nekaj sekund, ta je pravi kavalir.

2. Zadnji grižljaj hrane prihrani za partnerko.

Pravijo, da gre ljubezen pri moških skozi želodec. Če torej prihrani zadnji grižljaj hrane za žensko, ji pravzaprav pove, da mu je všeč bolj kot kakršenkoli obrok, ki je pred njim. Kar ima, mimogrede, velik pomen.

3. Veliko časa posveti družini.

Moški, ki pokaže zanimanje za otroške fotografije svoje partnerke, pomaga njenemu mlajšemu bratu osvojiti nogometne veščine ter pohvali kuhinjo tašče, ta obljublja dolgo in dobro vezo. To so majhne geste, povedo pa veliko več.

4. “Trpi” skozi ženski film.

Ko si moški prostovoljno ogleda ženski film ali predstavo, ker ve, da partnerka v tem uživa, ta prejme veliko bonus točk. Še več ko ne pričakuje, da bo za to dobil kaj v zameno.

PREBERITE ŠE: Države, ki so do žensk najprijaznejše – med njimi je tudi Slovenija

5. Podarja cvetje.

Seveda to ne rabi zmeraj biti šopek v vrednosti, ki se ga podari ob pomembnih obletnicah, temveč le naključni cvet, ki moškega spomni na partnerko. Cvetje je namreč tisto, ki ženskam zmeraj nariše nasmeh na obraz.

6. Hodi na zunanji strani pločnika.

Pravi kavalir bo partnerko zmeraj postavil tja, kjer jo bo lahko zaščitil. Tudi v primeru nesrečnega trka avtomobilov.

7. Poljublja na čelo.

Kadar v razmerju moški poljublja čelo partnerke, s to majhno gesto nakazuje, da jo naravnost občuduje.

8. Partnerki napolni tank z bencinom.

Ta poteza zna prvič presenetiti, tako kot hoja na zunanji strani pločnika. Kaže pa na moškega, ki je bil pravilno vzgojen ter je na splošno vljuden. In to je zmeraj dobrodošlo presenečenje.

9. Partnerki pridrži ali obleče jakno.

Ženske so se v celoti sposobne obleči same, a to ni vprašanje sposobnosti. Kadar se jakno pridrži za partnerko ali pa se ji ponudi svojo, je to kavalirska gesta.

Viteštvo še torej ni mrtvo, moški so lahko vsakodnevni vitezi v oklepih. Treba je samo prepoznati katere so tiste bolj smiselne in subtilne geste.

541a7af8b995c 20 najbolj “seksi” Victoria’s Secret anglečkov vseh časov man sitting at the MacBook retina with site Facebook on the scre 10 nasvetov, kako prenehati zapravljati čas na Facebooku articole_16371 2 11 dojenčkov, ki so zrcalna slika zvezdnikov steampunk-animal-sculptures-toys-igor-verniy-iggy-21 2 Steampunk živali iz starih delov avtomobilov, ur in elektronskih naprav · ·