image
V zraku · tehnologija

DJI je predstavil svojo prvo akcijsko kamero Osmo Action, ki jo lahko označimo kot neposrednega konkurenta GoProjevi kameri Hero 7 Black.

DJI nas običajno razveseljuje z letečimi napravami, a tokrat je drugače – naredili so kamero Osmo Action, ki jo lahko ob pomoči nosilcev namestite na čelado, ogrodje kolesa ali električno rolko.

Kamera z ločljivostjo 12 MP, ki tehta vsega 0,14 kg, je na vodo odporna do globine 11 metrov, na padce pa do višine 1,5 metra. Omogočila vam bo uživanje ob videoposnetkih 4K s frekvenco 60 sličic na sekundo in videoposnetkih 1080p s frekvenco 240 sličic na sekundo.

Kamera DJI Osmo Action je edinstvena predvsem zavoljo zaslona na sprednji strani, ki vam bo pri ustvarjanju selfijev prišel še kako prav. Omeniti je potrebno tudi privito zaščito za lečo – po njeni zaslugi bodo nevtralni sivinski (ND) filtri za sončne dni, ki zmanjšajo količino vstopne svetlobe, na kameri ostali tudi po skoku v vodo.

Svojo kamero DJI Osmo Action lahko za 379 € naročite tukaj.

Galerija: DJI Osmo Action

DJI Osmo ActionOdpri galerijo
cover-najboljsi-prenosniki Najboljši nizkocenovni poceni prenosniki – 2019 lenovo-foldable-laptop-1 Lenovo ThinkPad X1: to je prvi upogljivi prenosnik na svetu (2019) telemach Telemach z najvišjimi internetnimi hitrostmi in uporabo tehnologij prihodnosti google-introduced-a-new-smart-display-to-its-rebranded-line-of-nest-products Google Nest Hub Max: pametni zaslon, ki združuje vse, kar potrebujete ·