Dokumentarni film Bogati otroci instagrama
V zraku · buzz buzz

Bogati otroci Instagrama (Rich Kids of Instagram) je skupina, ustanovljena leta 2012, v kateri mladi bogataši, ki na dan zapravijo vašo mesečno plačo, objavljajo utrinke iz svojega razsipnega vsakdana. Zdaj je ta fenomen dobil tudi svoj dokumentarni film. Kaj pomeni, da ti v življenju (v materialnem smislu) prav nič ne manjka? Spoznajte dan v življenju bogatih otrok Instagrama, premožnih dedičev, ki še niso slišali za besedo služba.

Bodimo iskreni. Biti bogat verjetno ni tako zelo slabo. Vsaj dokler dejansko nisi bogat. Gotovo pa je najbolje biti bogat, če si nekoč gledal na vsak evro/dolar. No, bogati otroci Instagrama (Rich Kids of Instagram) so bili rojeni s srebrno žlico v ustih in jim v življenju za hedonistični slog življenja ni bilo treba migniti s prstom. No, razen takrat, ko so pokazali staršem na stvari, ki jih želijo imeti.

Njihovo življenje lahko že nekaj let spremljamo na Instagramu (ali Tumblrju), zdaj pa je skupina dobila še svoj dokumentarni film, kjer številne premožne dediče spoznamo povsem od blizu. Nekateri za alkohol na zabavi zapravijo tudi po 20 tisoč evrov na noč, imajo limit kartice pri 500 tisoč dolarjih, da se vozijo v najdražjih avtomobilih, letajo iz enega letovišča v drugo v zasebnih letalih ter poležavajo na zasebnih jahtah, pa je tako ali tako stalnica njihovega vsakdana.

PREBERITE ŠE: Trend: Instagram so preplavili moški v elegantnih oblekah #suitfie

Bogati otroci InstagramaOdpri galerijo

Te zanima, kakšen je dan v življenju bogatih otrok Instagrama? Potem ko so čez lužo že dobili svoj resničnostni šov, je zdaj tu še dokumentarni film, v katerem si lahko ogledate številne utrinke iz življenja teh nesramno bogatih ”mlečnozobih” dedičev.

Dokumentarni film Bogati otroci Instagrama:

grand_tour (1) Nasa: domišljijski retro plakati potovanj v vesolje Polmaraton dobil kljub temu, da je pred seboj potiskal hčerko v otroškem vozičku Hčerko potiskal v otroškem vozičku in dobil polmaraton Vroča masaža Kako masirati partnerja? Masaža boljša od seksa. Kdaj so milijonarji postali milijarderji? Pri katerih letih so najbogatejši ljudje na svetu postali milijarderji? · ·