cover-124-eskiro
Utrip mesta · mobilno

Električni skiroji niso več samo radovednost. To sodobno električno vozilo je trenutno zelo priljubljena ZDRUŽITEV KOLESA, SKUTERJA IN AVTOMOBILA. Je idealno prevozno sredstvo za v šolo ali v službo, vožnja z njim pa je prava zabava.

Električni skiro Blaupunkt ESC808 podjetja Blau­punkt je vozilo, ki mladim in odraslim omogoča, da se učinkovito gibajo po mestu, obenem pa zagotavlja največji užitek v vožnji. Uporaba najkakovostnejših sestavnih delov in trpežnega nerjavnega jekla ter številne inovativne rešitve zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in uporabnost vozila ter zmožnost premagovanja večjih razdalj.

VIDEO TEST – JAN MACAROL (Izvršni urednik – City Magazine)

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE

Ergonomsko krmilo ima gumijaste ročaje, zaradi česar je nadzor skiroja izjemno udoben, enostaven dostop do gumba za hitrost in zavorne ročice pa omogočajo varno pospeševanje in zaviranje.

BATERIJA, KI JO LAHKO ZAMENJATE

Razdalja, ki jo je mogoče pokriti z enim polnjenjem 5,2 Ah akumulatorja, se giblje od 15 do 20 km, odvisno od obremenitve, vrste površine, na kateri potuje uporabnik, in temperature okolja. Novost, edinstvena na trgu e-mobilnosti, je možnost zamenjave baterije z rezervno, zaradi katere je razdalja, ki jo je mogoče premagati s skirojem, dvakrat daljša. Zamenjava baterije je hitra in enostavna, lahko pa se polni, ko je nameščena v skiroju ali ločeno, saj ima neodvisno polnilno vtičnico. Baterija je nameščena znotraj trdne in stabilne navpične cevi, ki jo varuje pred poškodbami v nesreči.

MOČAN MOTOR

Eskiro ESC808 je opremljen s 350 W motorjem, ki omogoča skiroju, da doseže največjo hitrost 25 km/h. Trifazni nadzor hitrosti (3 hitrosti) omogoča voznikom, da nadzorujejo svoj ritem in ga prilagajajo svoji starosti in veščinam, zaradi česar je pot varnejša.

VARNOST

ESC808 je opremljen z zadnjo kolutno zavoro, zavorni pedal z E-ABS pa zagotavlja zanesljivost v izrednih razmerah in najkrajšo možno zavorno pot. Poleg tega takoj, ko uporabnik začne zavirati, začne zadnja LED-dioda utripati.

Eskiro Blaupunkt prodajajo vsi večji trgovci – Big Bang, Merkur, Ideo.si, Mimovrste …. Za priporočeno ceno 499 evrov.

Galerija slik: Blaupunkt ESC808

Blaupunkt ESC808 - escooter / e-skiro Odpri galerijo
Xiaomi Mi Najboljši električni skiroji 2019: prevoz, ki ti bo še kako všeč cover Neonski prenosni skiro Pigeon E-skiro CityGo Urban CityGo Urban: e-skiro, ukrojen za prevoz na delo in letanje po opravkih FlyKly Smart Ped FlyKly Smart Ped – slovenski pametni skiro na Kickstarterju · ·