Suite Coco Chanel Of The Hotel Ritz
V zraku · buzz buzz

Fotografije elegantno opremljenega pariškega stanovanja, v katerem je bivala legenda modnega sveta – Coco Chanel – še dandanes burijo duhove.

Serija fotografij “Drugo nadstropje” je serija fotografij legendarnega stanovanja modne ikone Coco Chanel, ki bo septembra v sklopu umetniške razstave rastavljena v londonski galeriji Saatchi.

Stanovanje Coco Chanel se je nahajalo v drugem nadstropju čudovite staromeščanske stavbe, točno nad Chanelovim pariškim butikom. Na fotografijah si lahko ogledamo, kje je Mademoiselle Chanel sprejemala in zabavala svoje slavne stranke. Modna legenda v prelepem stanovanju na ulici Cambon namreč ni dejansko živela, spala in obedovala je raje v zasebnem apartmaju prestižnega hotela Ritz.

Povzpnimo se po slovitem stopnišču in pokukajmo v sobane neprekosljivo elegantnega stanovanja, ki ga krasijo ročno izdelano pohištvo, kristalni lestenci in obsežna knjižna zbirka. Stanovanja, ki je po urbani legendi venomer dišalo po parfumu No. 5.

PREBERITE ŠE: 14 brilijantnih kratkih filmov, ki si jih lahko ogledamo za čas kosila

Odpri galerijo

alienation-anelia-loubser-faces-flipped-upside-down-designboom-09 Anelia Loubser: Fotografije obrnjenih obrazov, ki iz ljudi izvabijo vesoljske poteze Foto: s.yimg.com Na podelitvi GQ nagrad za moške leta je vso pozornost pritegnila Kim Kardashian West Home Alone FILMography: 17 znanih filmskih lokacij pomešanih s prizori tukaj in zdaj shutterstock_536001130 To je 10+ najpogostejših sanj in razkrivamo njihov resničen njihov pomen · ·