Začasne pegice Freck Yourself
Utrip mesta · zdravje & lepota

Pegice marsikatera ženska dojema kot lepotno napako, a v stremljenju k popolnosti prepogosto spregledamo, da je ravno nepopolnost tisto, zaradi česar se nekdo v nas zaljubi. Nekoč so se ženske iz višjega sloja skrivale pred sončnimi žarki (sonce namreč poudari obrazne pege), ker so jih pripisovali nižjemu sloju, a leta 2015 so pegice lepotni trend oziroma simpatičen lepotni dodatek. Lepotni komplet začasnih pegic znamke Freck Yourself zato ni presenečenje.

V modi so začasne pegice. Ponuja jih znamka Freck Yourself, ki je izdala lepotni komplet 72 samolepilnih šablon s pegicami, ki se ne bodo razmazale. Naravni videz ohranjajo do dva dni, a če jih uporabljate pogosto, bodo mladosten videz obrazu zagotavljale od 4 do 6 tednov.

PREBERITE ŠE: Kako sprejeti svoj videz?

Včasih so si jih dekleta zakrivala s pudrom in obraz branila pred sončnimi žarki, danes bi pegice imele vse in prepričani smo, da nisi izjema. Komplet začasnih pegic Freck Yourself lahko prednaročiš na platformi za množično financiranje Kickstarer za (preračunanih) 36 evrov.

Začasne pegice Freck YourselfOdpri galerijo

Kalorije Koliko kalorij porabimo pri različnih športnih dejavnostih? Starost telesa Kalkulator, ki ti pove realno starost tvojega telesa Mleko Katero mleko je najbolj zdravo? Videz Kako sprejeti svoj videz? · ·