GMC Sierra 2500HD All Mountain Concept
Utrip mesta · mobilno

Če vas je strah, da bi kdaj obtičali v snegu, ima GMC rešitev za vas. GMC Sierra 2500HD All Mountain Concept so namreč opremili z gosenicami, ki se lahko spopadejo s še tako snežno zahtevnim terenom.

GMC je za osnovo vzel Sierro 2500HD Denali 4WD Crew Cab pick-up, ki ima 6,6-litrski turbodizelski 8-valjnik s 455 konjskimi močmi. Poleg moči ima neverjetnih 1.234 Nm navora, ki še kako prav pride za strme in neprehodne terene. Odstranili so kolesa in namesto njih nataknili gosenice Mattracks 150 Series. In kot da bi bil “kamionet” še premalo opazen, so zunanjost oblepili z drzno alpinsko tematiko. Če kdo drug obtiči v snegu, imamo na prednji strani Sierre na voljo vitel in za boljšo vidljivost še veliko LED-luč. Thule je prispeval stojala za snežne deske, ki so nameščene v kesonu pick-upa. Notranjost ponuja udobje usnjenega oblazinjenja in zvočni sistem BOSE. GMC Sierra z gosenicami je prava paša za oči, če pa bi si ga želeli tudi sami ogledati, lahko to storite v smučarskem Vailu.

PREBERITE ŠE: LAND ROVER DEFENDER FLYING HUNTSMAN 6X6: NAJBOLJ UNIKATEN DEFENDER VSEH ČASOV

Galerija slik: GMC Sierra 2500HD All Mountain Concept

GMC Sierra 2500HD All Mountain ConceptOdpri galerijo

XING Mobility Miss R XING Mobility Miss R bo prvi superelektrični avtomobil na svetu Teslin pick-up? Tesla na skrivaj izdeluje še pick-up? BMW R1100 KHAN BMW R1100 KHAN: futurističen motor, ki pripada vozniku iz filma Blade Runner McLaren 720S Black And Gold McLaren 720S Black And Gold: edinstvena zlato-črna umetnina · · · · ·