1000-500-citymagazine-cover
Utrip mesta · mobilno

Naj vas besedica Cafe v imenu ne zmede, saj v tem primeru ne gre za kak star ali retro motor, temveč za popolnoma novo Hondo Neo Sport Cafe Concept, ki je še kako moderna.

V tem trenutku se o novi Hondi še ne ve veliko, saj postopoma in po malem odkrivajo njeno podobo in podatke. Večinoma gre za ugibanja, se pa že z veliko gotovostjo ve, da koncept Honde Neo SPorts Cafe napoveduje novo različico Honde CB1000R, ki je bila predstavljena leta 2010. Novinko naj bi poganjal vodno hlajeni 988 kubičnih centimetrov velik 4-valjni vrstni motor. Okrogla LED prednja luč in posoda za gorivo, v katerem so vidne vdolbine za kolena, nas malce popeljejo nazaj v času, od tod tudi izraz Cafe. Če Neo Sports Cafe primerjamo z aktualno Hondo CB1000R ima mehkejše linije, saj so pri CB1000R te zelo ostre. Novi koncept  Honde Neo Sports Cafe bo uradno predstavljena na sejmu EICMA v Milanu v  novembru.

PREBERITE ŠE: HONDA SPORTS EV CONCEPT: MED SODOBNOSTJO IN RETRO ESTETIKO

Galerija slik: Honda Neo Sports Cafe Concept

Honda Neo Sports Cafe ConceptOdpri galerijo

shutterstock_645515218 Toshiba je razvila super avto baterijo: v 6 minutah do 320 kilometrov dosega BMW Z8 Steva Jobsa Eden in edini: BMW Z8 Steva Jobsa gre na dražbo Model M – Teslin motocikel, kot si ga je zamislil Jans Shlapins. Tesla Model M Jeep Wrangler (2018) Jeep Wrangler (2018): najboljši džip vseh časov ostaja legenda