Instagram je obnorela srhljiva fotomontaža na mostu Golden Gate.
V zraku · buzz buzz

Z vizualnimi učinki lahko ustvarimo najbolj nore prizore, ki so videti, kot da so resnični. ‘Smrt’ na mostu Golden Gate je preveč srhljiva, da bi verjeli, da gre za fotomontažo.

Ni minilo niti 24 ur, pa je posnetek 3D vizualnega učinka, objavljen na Instagramu, dosegel 10 milijonov ogledov.

V Torontu baziran spletni razvijalec Justin Leducshared je objavil video mostu Golden Gate, ob katerem se iz vode dviga velika zlobna ‘smrt’ z rdečo kapuco in velikimi rokami, ki gleda prek znane infrastrukture. Prizor je posnet iz helikopterja.

Posnetek, ki je bil narejen z uporabo računalniške aplikacije Cinema 4D, je dobil številne pohvale zaradi grafike, ki je povsem nora. Tako je videti video, ki vam bo pognal kri po žilah.

Moški spremeni svojo veliko zbirko knjig v literarne prizore iz različnih del. Moški spremeni svojo veliko zbirko knjig v literarne prizore iz različnih del Ta sadež ti najbolj ustreza glede na tvoje astrološko znamenje. Ta sadež ti najbolj ustreza glede na tvoje astrološko znamenje Magični kosi nakita slovenskega umetnika, katerih estetsko dovršenost in barvitost lahko začutite. Magični kosi nakita slovenskega umetnika, katerih estetsko dovršenost in barvitost lahko začutite 8 erotičnih tatujev, inspiriranih z umetninami Gustava Klimta. 8 erotičnih tatujev, navdihnjenih z umetninami Gustava Klimta · · · · · ·