the-lion-king-2019-official-trailer (1)
Kulturni izbor · film

Kaj boš gledali julija? V kino prihajajo 4 top filmi, med njimi tudi srčna in večna zgodba, ki smo jo v animirani verziji gledali leta 1994! Ugotoviš, o katerem filmu govorimo?

V nadaljevanju si preberi, katere 4 filme julija najbolj pričakujemo! Bodi pozoren na morebitne datumske spremembe predvajanj filmov, zato ti svetujemo, da spremljaš tudi spletne strani kin po Sloveniji ali distributerjev. Ker pa z junijem še nismo zaključili, preveri, katere filme si moraš še ogledati.

Akcijska pustolovščina
Spider-Man: Daleč od doma (Spider-Man: Far From Home, 2019)

Spider-Man se vrača po manj kot enoletnem premoru – tokrat ga bomo srečali na evropskih tleh. Peter Parker se namreč skupaj s prijatelji odpravi na šolski izlet v Evropo. Čeprav načrtuje, da si bo zgolj ogledoval znamenitosti Benetk, Londona in Pariza, se dogodki obrnejo povsem drugače – njegov oddih prekine nevarni Mysterio. Še dobro, da je v kovčku tudi njegova Spider-Man preobleka.

od 4. julija / Cineplexx, Kolosej

Akcijska komedija
Stuber: Divja vožnja (Stuber, 2019)

Miroljubni in nič hudega sluteči voznik ‘taksija’ Uber po imenu Stu nekega dne pobere potnika, za katerega se kasneje izkaže, da je policist, ki lovi nevarnega morilca. Proti svoji volji postane del nore avanture, ki je ni pričakoval niti v sanjah, pri čemer si na vse pretege prizadeva, da bi obdržal svoje življenje in pet zvezdic, ki si jih je stežka priboril od strank, ki jih prevaža.

od 11. julija / Cineplexx, Kolosej

Družinska pustolovščina
Levji kralj (The Lion King, 2019) – 2D sinhronizirano, 2D s podnapisi, 3D sinhronizirano

Na filmska platna prihaja srčna in večna zgodba, ki smo jo v animirani verziji gledali leta 1994. Spet se bomo podali v osrčje afriške savane, kjer se rodi bodoči kralj živali. Po smrti svojega očeta Mufase želi mladi Simba prevzeti prestol, čemur nasprotuje zlobni Scar, ki ima povsem svoje načrte. Začne se borba z že znanim izdajstvom, dramo in strašno tragedijo. S pomočjo prijateljev mora Simba hitro odrasti in si priboriti tisto, kar mu pripada.

od 18. julija / Cineplexx, Kolosej

Akcijski triler / grozljivka
Plazenje (Crawl, 2019)

Ko njen rodni kraj na Floridi zajame orkan, Haley ne upošteva navodil o evakuaciji, temveč se odpravi iskat svojega pogrešanega očeta. Najde ga težko poškodovanega v kletnih prostorih družinske hiše, oba pa hitro zajame poplavna voda. Ker časa zmanjkuje, da bi ubežala nevihti, ki je vedno močnejša, Haley in oče kmalu ugotovita, da je naraščajoča voda še najmanjša njuna skrb. V hišo namreč zaplavajo aligatorji …

od 18. julija / Cineplexx, Kolosej

64406554_1725892730780532_3726196790014246912_o Film pod zvezdami 2019: filmski večeri na prostem TOP 10: najboljši Marvelovi filmi vseh časov! TOP 10: najboljši Marvelovi filmi vseh časov! Talenti v belem 4 najbolj gledane ženske serije na svetu: od teh junakij smo se veliko naučile maxresdefault (10) V devetdesetih smo se vsi naučili španščine: zahvaljujoč telenovelam vsi poznamo te izraze! · ·