caique-silva-465732-unsplash
Utrip mesta · moda · ženska moda

Višje temperature, kukanje sončka izza oblakov in žvrgolenje ptičkov – vse to nas že pošteno spominja na prihajajoče pomladne in poletne festivale, ki kot vedno obetajo obilo zabave. Poleg dobre volje pa je na festival treba vzeti tudi nekaj lepih garderobnih kosov. Nikoli namreč ne veš, ali ravno tam spoznaš pravega/pravo. Preberi si, kaj obleči na festivalu glede na tvoje astrološko znamenje.

Tu je nekaj predlogov, kaj obleči na glasbenem festivalu glede na tvoje astrološko znamenje.

Vodnar – kratka majica s potiskom

Vodnarke so pogumne in avanturistične. Tudi tvoj festivalni videz naj bo temu primeren. Kratka majica s potiskom je ravno prava kombinacija sproščenosti in drznosti. Potisk je lahko rožnat ali pa logo tvoje najljubše glasbene skupine.

Bik – kratek boho top

Za bike so festivali popoln način za sproščanje. Zvezde pa vam narekujejo, da se oblečete preprosto, a romantično in privlačno. Kratek boho top predstavlja prav to.

Dvojčka – kratek top na vezalke

Dvojčkova glavna motivacija za obisk festivala je raziskovanje družbene scene. Kratek top na vezalke ti bo omogočil, da to nalogo opraviš še z večjim izkupičkom.

Rak – obleka iz denima

Raki so mirne in umetniške duše. Na festivalu se boš zato počutila najbolj doma v obleki iz denima, ki sporoča sproščenost, zasanjanost in romantičnost. Lahko jo kombiniraš s prisrčnim klobukom, ki te bo varoval pred soncem.

Lev – obleka močnih barv

Za leva je ključno, da je v središču pozornosti. Na festivalih, kjer se tre ljudi, se to včasih izkaže za precejšni zalogaj. Obleka močnih barv ti bo pomagala pritegniti pozornost – obdržala pa jo bo seveda tvoja karizma.

Devica – dolga obleka

Device uživajo v soncu in naravi – in za to je gotovo najprimernejša dolga, preprosta obleka iz lahkega materiala.

Tehtnica – krilo in ujemajoči top

Podobno kot raki imajo tudi tehtnice rade mirne in sanjave situacije. V njih pa se skriva tudi bohemski duh, ki ravno na poletnih festivalih pride na plan. Podkrepite ga lahko s prisrčnim krilom in ujemajočim topom.

Škorpijon – enodelni bodi

Za škorpijone je na festivalih poleg glasbe v zraku zagotovo tudi ljubezen. Podkrepiš jo lahko z enodelnim bodijem. Naj bo črn, če želiš biti elegantna in skrivnostna, ter čipkast, če želiš poudariti svojo romantično plat.

Strelec – potiskan pajac

Med velikimi potovalnimi plani si skoraj vsak strelec vzame nekaj časa za glasbeni festival ali dva. Potiskan pajac (morda iz zadnjega potovanja v Afriko?) je zagotovo kos, ki ga moraš obleči na glasbeni festival. Odraža tvojo preprostost in svobodo.

Kozorog – pajac na gumbe

To festivalno sezono so pajaci na gumbe zagotovo najbolj in oblačilo. Za kozoroge je to še posebej idealen kos garderobe, saj je prisrčen in čaroben – kot kozorogi.

Vodnar – pajac z odprtimi rameni

Za festival potrebujejo vodnarke nekaj preprostega, a zelo elegantnega in privlačnega. Pajac z odprtimi rameni predstavlja ravno to kombinacijo.

Ribi – črne široke hlače

Za ribe glasbeni festivali niso optimalno okolje – nekoliko preveč ljudi, ki na vsakem koraku zahtevajo socialno interakcijo. Če se vseeno odpraviš na kakšen festival, ti zvezde narekujejo, da se obleči čim bolj udobno. Črne široke hlače so zagotovo takšna izbira.

PREBERITE ŠE: Ženske kopalke 2018: 9 trendov za letošnje leto

ženske kopalke 2018 Ženske kopalke 2018: 9 trendov za letošnje leto 7f72dca1bda6c824e5888c57b6a5ed49 6 modnih trendov, ki za naše zdravje niso priporočljivi ženska moda 2018 Ženska moda 2018: pomlad bo v znamenju nežnih barv in drznih krojev Untitled-15 Ženska omara: v marcu ne pozabi na … · · · · ·