disneyjeve princese
V zraku · buzz buzz

Danes smo lahko priča različnim sodobnim različicam Disneyjevih princes, ob katerih smo odraščali in jih občudovali. A ta najnovejša interpretacija čilske digitalne umetnice Fernande Suarez je najpomembnejša od vseh. Zakaj?

Fernanda Suarez je 7 klasičnih Disneyjevih princes ilustrirala kot “hipsterke”, sodobna dekleta v najnovejših modnih trendih, postavljena v leto 2017. Z ilustracijami je začela letos julija, njena prva ‘žrtev’ pa je bila Sneguljčica. Princese so tako videti kot dekleta, ki sledijo različnim YouTube kanalom za pričeske, se oblačijo v Zari ter se strinjajo, da je najboljša paleta za ličenje NAKED2. Fernanda trenutno ustvarja nove sodobne princese – bo to Zlatolaska ali Merida, še ni odločeno. Karkoli bo že izbrala, mi nestrpno čakamo.

Galerija – kako bi bile Disneyjeve princese videti danes?

PepelkaOdpri galerijo

Denar jih ni spremenil: slavni zvezdniki, ki živijo zelo, zelo skromno življenje Denar jih ni spremenil: zvezdniki, ki živijo zelo, zelo skromno življenje priscilla-du-preez-361813-unsplash 40+ fraz, s katerimi boš osvojil dekle, ki ti je tako všeč instalacije Ko predmeti oživijo v pravljičnih norveških pokrajinah 2624276576 To je najbolj nevaren položaj med rjuhami · · ·