americafuckyeah
V zraku · buzz buzz

Spletna moška revija Four Pins, ki se med drugim posveča tudi stilu, je svetovne znane voditelje oblekla v vse prej kot običajna oblačila. Iz strogo poštirkanih jih je namreč s pomočjo Photoshopa preoblekla v “streetstyle” ali ulična oblačila. In treba he priznati, da se jim prav podajo.

Kaj bi se zgodilo, če bi svetovni voditelji odvrgli svoje monotone obleke in se na kakšnem vrhunskem srečanju pojavili oblečeni v ulična oblačila? V elitnem razredu bi završalo, med množico pa bi verjetno naleteli na odobravanje. Debate o pomenu protokola bi bile vsekakor vroče in čeprav verjetno ne bomo nikoli naleteli na takšne prizore, pa nam na račun Photoshopa in spletne revije Four Pins niti ni treba.

PREBERITE ŠE: Hipstory – legendarni svetovni voditelji kot hipsterji

Premier Kanade Stephen Harper.Odpri galerijo

Ekipa OSM films na zadnji dan v lanskem letu. Za njimi je 364 fotografij, ta je bila zadnja. OSM – slovenski fotografski projekt, ki navdihuje s 365 spomini lanskega leta PicMonkey Collage Znanstveno fantastična krmilnica spremeni veverice v “Doctor Who” kiborga iStock_000023648517_Medium Kaj o nas povedo naše navade tuširanja? Johnnie 7.4.10 Aidan Obdobja odraščanja, skozi katera gre vsak fant