1993: Johnny Depp
V zraku · buzz buzz

Igralci so bili vedno znani kot lomilci ženskih (in moških) src. Zapeljiva drža, očarljiv videz in globok glas: vsak izmed teh igralcev je imel ali še ima svojega aduta v rokavu. Danes razkrivamo, kateri igralec je bil glavni zapeljivec tistega leta, ko ste se rodili.

Od zlate dobe Hollywooda do danes so se in so še  v središču pozornosti znajdejo nadarjeni igralci, ki posedujejo eleganten modni slog in gentlemanske manire. To so tisti igralci, ki v svetovni kinematografiji puščajo neizbrisen vtis. Čeprav se časi, vrednote in estetika spreminjajo, bodo nekatere stvari ostale večne, in to je tisto, kar krasi vse hollywoodske zapeljivce. V galeriji odkrijte odkrite, kateri igralci so bili glavni zapeljivci tistega leta, ko ste se rodili.

Galerija – Kateri igralec je bil glavni zapeljivec tistega leta, ko ste se rodili?

1970: Ryan O'NealOdpri galerijo

Na fotografiranju je naredila usodno napako ... in zdaj oglašuje vse možno na svetu Na fotografiranju je naredila usodno napako … in zdaj oglašuje vse možno na svetu Ko ženska šopingira: z obupanimi obrazi moških se boš poistovetil tudi TI Ko ženska šopingira: z obupanimi obrazi moških se boš poistovetil tudi TI Umetnica ustvarja risbe, ki jih dokončajo prave mravlje. Umetnica ustvarja risbe, ki jih dokončajo prave mravlje 20 epskih fotografij z Burning Man 2018, ki dokazujejo, da je to najbolj odštekan festival na svetu. Epske fotografij s festivala Burning Man 2018, ki dokazujejo, da je to najbolj odštekan festival na svetu · · ·