shutterstock_370032968
V zraku · buzz buzz

Kdaj se ga pa vi prvič ‘spustili’ vpričo partnerja? Je bila to dobra ali slaba odločitev? Če je partner ostal z vami, potem veste, da vas ljubi ne glede na vse. Sicer pa ima znanost odgovor tudi za prvi prdec v razmerju. Kaj mislite, kdaj lahko prvič spustite golobčka pred partnerjem?

Vsi vemo, da je začetek partnerskega odnosa čas, ko partnerja počasi in previdno spuščamo v naš način življenja, v naše navade in skrivnosti. To je čas sladkosti in ljubkovanja ter dodatnega truda. Čas za bombonjere, lepe obleke in večere v dvoje. Takrat ‘ugasnemo’ telesne funkcije in skrijemo svoje globoke, temne skrivnosti.
A temu se ne moremo večno izogibati. Le kdo se ne spomni trenutka, ko je prvič prdnil pred ljubljeno osebo? Ali pa pustil odprta vrata, ko je šel na stranišče?

PREBERITE ŠE: Kako se dobro poljubljati? Znanost ima odgovore!

To počnemo vsi, ampak ali moramo to početi v enakih časovnih okvirih? Kako hitro je prehitro? V raziskavi je sodelovalo 2000 ljudi, ki so povedali vse: kdaj se lahko nehamo briti, kdaj lahko nekoga kličemo z ljubkovalnim imenom ali pa kdaj lahko govorimo o telesnih funkcijah? Kako hitro (če sploh) bi morali priti do tiste posebne intimnosti s partnerjem?
No, prvič lahko golobčka pred partnerjem spustite po treh mesecih razmerja. To je tudi čas, ko ga lahko kličete z ljubkovalnim imenom, ga predstavite družini, se pred njim zjočete ali pa se pred njim popraskate po genitalijah.


Profesionalni preizkuševalec čokolade Sanjska služba: postani poklicni pokuševalec čokolade hurtbae Boleče soočenje prevaranega dekleta s prešuštnikom Beer Bulli Beer Bulli – zavržen VW ”hippie van” bo postal potujoča pivnica Eifflov stolp Eifflov stolp dobiva neprebojni stekleni zid · · · · ·