shutterstock_1666586707
V zraku · buzz buzz · Koronavirus

Razkužilo za roke je v teh dneh en najbolj iskanih izdelkov. Ker je veliki večini slovenskih trgovcev že pošla zaloga, smo pogledali k največjemu svetovnemu trgovcu, k Amazonu. Slednji zagotavlja nizke cene in tudi hitro dobavo. Tudi tistih izdelkov, s katerimi bomo lahko sami izdelali velike količine sredstva za razkuževanje rok!

Razkužilo za roke lahko izdelate tudi sami doma. O tem smo pisali na tej povezavi. V kolikor pa bi želeli kupiti razkužilo, ki ga slovenskim trgovcem že primanjkuje, pa smo jih za vas izbrskali pri največjem svetovnem trgovcu Amazonu, kjer trgovci še vedno ponujajo razkužila po zmernih cenah. Dobavljivost je nekaj dni. Izbrali smo tudi izdelke s katerimi lahko izdelate večje količine – t.i. koncentrate za izdelavo razkužila.

Koncentrat za izdelavo 25 litrov razkužila Terra Domi (250 ml)

Na tej povezavi najdete še več izdelkov, ki se prodajajo na Amazon.de in so osnova za izdelavo razkužil in drugih pripravkov.

shutterstock_1657534786 Koronavirus: Matematiki svarijo – italijanski scenarij gotovo tudi v Sloveniji! Tudi do 1000 obolelih v naslednjih 7 dneh! shutterstock_1499937455 Slovenija se umešča med 15 držav, kjer je okužba s koronavirusom 2019-nCoV najhujša! Zaznana 57. okužba! porcelan Žaljivi porcelan Miss Havisham za vse, ki bi radi svoje goste prefinjeno užalili shutterstock_175977965 Največja spletna stran za odrasle razkrila, da Slovenci najraje gledamo … ·