Cara Delevingne s črto po sredini telesa.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Cara Delevingne je manekensko kariero resda zamenjala za filmsko, a modni svet je še ni postavil na stranski tir. Na londonskem tednu mode, na modni reviji znamke Burberry, se je pojavila z zanimivim videzom, ki je morda začetnik novega trenda. Po sredini telesa je imela narisano temno črto, ki se je vlekla po celotni dolžini vratu, vse tja do izteka dekolteja.

Cara Delevingne se je tokrat v središču pozornosti znašla zaradi črne črte po sredini telesa, s katero se je pojavila na londonskem tednu mode. Ali ima nenavaden detajl, ki je dopolnjeval V-izrez njene črne obleke, v kateri je bila videti kot iz škatlice, kak globlji pomen ali je le estetski dodatek, še ni znano, gotovo pa ima 24-letnica že pripravljen odgovor za modne radovedneže.

PREBERITE ŠE: 10 razlogov, zakaj morate na Instagramu slediti Cari Delevingne

Črna črta, ki se je vlekla po celotni dolžini vratu in prepotovala celotno dolžino dekolteja vse tja do popka, nas je spomnila na belo črto igralke Lily Collins, ki jo je ta nosila na prestižni prireditvi Met Gala in je razpolavljala njen obraz ter se prav tako vila prek celotnega dekolteja. Je na obzorju nov lepotni trend?

Cara DelevingneOdpri galerijo

Kako boš letos nosila črne škornje? Natikači Gucci Horsebit-Detailed Goat Hair Slippers Gucci z natikači, ki so izrezana pričeska Donalda Trumpa Modne ženske jakne 2016 Modne ženske jakne 2016 za vsako temperaturo in letni čas Torbica Pierce Modni trendi jesen 2016: Pierce, ‘it’ torbica te jeseni · · · · · · · ·