Liebeskind Berlin Ljubljana
Utrip mesta · moda · ženska moda

Berlin ima prav poseben čar in ponj več ni treba v prestolnico Nemčije. Njegov utrip lahko po novem občutite v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani, kjer so nedavno odprli modno trgovino Liebeskind Berlin, trgovino z edinstvenimi, praktičnimi in enostavnimi torbicami ter modnimi dodatki, ki so od glave do pet ”Berlinčanke in Berlinčani” in kot taki prežeti s kreativnostjo, ležernostjo in atraktivnostjo. Berlin z drugimi besedami.

Liebeskind Berlin je znamka, ki je svoje korenine pognala leta 2002. Je Berlin v torbicah in drugih modnih dodatkih. Ti so namreč unikatni, nekonvencionalni, kakovostni, a istočasno vsem dosegljivi. Kot bi opisovali to znamenito nemško mesto, kjer na vsakem koraku najdeš navdih. Običajno sicer rečemo, da nekaj, kar posebno ceniš, nosiš v srcu, Berlin pa lahko od sedaj naprej nosite tudi okoli roke (ali v roki).

PREBERITE ŠE: Slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara s kolekcijo Kardia navdušila v New Yorku

Znamka Liebeskind Berlin svoje modne izdelke pravzaprav uporablja kot nekakšne ambasadorje, promotorje Berlina, zato v vsakem najdemo košček tega mesta. Vsako leto predstavi šest novih kolekcij izdelkov, ki se potem odpravijo na police v eno od več kot 50 prodajaln po svetu. New Yorku, Dubaju, Barceloni, Dunaju in ostalim se je zdaj pridružila tudi Ljubljana (Citypark), kjer vas čakajo torbice, nahrbtniki in drugi kvalitetni modni dodatki iz naravno obdelanega usnja.

Odpri galerijo
Janja Videc - Witches Lookbook Witches lookbook: arhetipska modna zgodba slovenske oblikovalke Janje Videc PicMonkey Collage Trend: obrazni nakit, ki razpolovi obraz #dionlee Nina Šušnjara Slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara s kolekcijo Kardia navdušila v New Yorku 7f72dca1bda6c824e5888c57b6a5ed49 6 modnih trendov, ki za naše zdravje niso priporočljivi · ·