Optične prevare s platnicami knjig
V zraku · buzz buzz

Naslovnice knjig in revij krasijo raznorazni motivi. Na številnih tako najdemo tudi obraze in druge dele telesa. In ko med branjem knjigo držimo nekje pred glavo, številne platnice oživijo. Oglejte si zabavno galerijo fotografij optičnih iluzij z ljudmi, ki so držali oz. brali knjigo/revijo s pravo naslovnico v pravem trenutku.

Naslovnica knjige oz. revije je prvi stik kupca ali bralca s knjigo, zato ni vseeno, kaj je na njej. Kadar so na njej realistični motivi, kot so obrazi, se lahko platnice hitro zlijejo z okoljem in tako ustvarijo neverjetne optične iluzije.

PREBERITE ŠE: 10 ljudi, ki so nosili pravo majico v pravem trenutku

Oglejte si zabavne primere, ko so se platnice knjig in naslovnic revij znašle na pravem mestu v pravem trenutku in posledično oživele.

Ljudje, ki so brali knjigo/revijo s pravo naslovnico v pravem trenutku:

Optične prevare s platnicami knjigOdpri galerijo
Lažno oglaševanje To so najbolj očitni primeri lažnega oglaševanja shutterstock_347211476 Poteze, ki te v hipu spremenijo v totalnega id**ta Umetnost iz tkanine ustvarjena z likanjem in plastenjem Benjamin Shine: umetnik, ki po tkanini ”riše” z likalnikom Snemanje zračnih posnetkov brez drona Posnetki z dronom brez drona – snemanja iz zraka brez drona · ·