Lofree QTV
V zraku · tehnologija

Tehnologija in klasični dizajn se odlično dopolnjujeta. Odličen dokaz za to je novi minimalistični zvočnik Lofree QTV, ki v ohišju skriva najsodobnejšo tehnologijo, hkrati pa upošteva načela estetike.

Lofree QTV na prvi pogled spominja na televizijo in budilko. Naprava omogoča tudi nastavitev alarma in časovnika. Zato je še toliko bolj presenetljivo, da jo v bistvu uvrščamo v kategorijo brezžičnih zvočnikov.

Pozornosti ne vzbuja le s svojim edinstvenim dizajnom, pač pa tudi z zmogljivostjo. Baterija z napetostjo 7 V in zmogljivostjo 2000 Ah poskrbi za to, da lahko zvočnik brez prekinitve uporabljate kar 5 ur. Zvok, ki ga zvočnik oddaja, je glede na njegovo velikost zelo močan. Z drugimi elektronskimi napravami se Lofree QTV poveže prek omrežja Bluetooth.

Zvočnik bo kupcem na voljo v štirih različnih barvah. Dobiti ga bo mogoče v beli, svetlo modri, škrlatno rdeči in pepermint zeleni različici. Cena in datum izdaje za zdaj še nista znana.

Galerija – Lofree QTV

Lofree QTVOdpri galerijo
J-deite RIDE J-deite RIDE: transformerji odslej tudi v resničnem življenju Levimoon Levimoon: luna, ki lebdi nad vašo pisalno mizo Beoplay P6 Beoplay P6: visokotehnološki zvočnik, izdelan po skandinavsko Nekoliko nenavadno, kajne? PVRR: prihaja virtualna resničnost za mačke