Mercedes-Benz V
Utrip mesta · mobilno

Mercedes-Benz razreda V se je tokrat izboljšal tam, kjer je že tako blestel ‒ na funkcionalnosti in prostoru, ki omogoča družinam in posameznikom, da resnično izkoristijo prostor, ki jim je na razpolago.

Mercedes-Benz razred V kot tudi kamper Marco Polo sta bila deležna prenove. Oblikovno spremenjen prednji del naredi Mercedes-Benz razred V optično širši, dodatki iz kroma pa ga naredijo elegantnejšega. Na voljo je tudi AMG Line paket, ki bo dal ‘kombiju’ športnejši videz. Notranjost je bila deležna manjših sprememb, med katerimi je najbolj opazna nova oblika prezračevalnih odprtin in izbor novih materialov.

Mercedes-Benz razred V je zdaj luksuznejši, saj si lahko omislite kakovostno usnje Nappa ali Lugano. Le to lahko popestrite z dodatki, narejenimi iz ebenovine, karbonskih vlaken, brušenega aluminija ali plastiko, barvano v piano črnem visokem sijaju.

Voznikom bo čas prebit za volanom prenovljenega Mercedes-Benz razreda V predstavljal večje udobje, zahvaljujoč posodobljeni asistenčni tehnologiji. Izboljšan je aktivni sistem za zaviranje, dobrodošlo pa je tudi samodejno zasenčenje dolgih luči.

Mercedes je s prenovo predstavil nov 4-valjni dizelski motor, ki ga bomo našli v modelu V300d. 2,0-litrski motor ima 236 konjskih moči in 500 njutonmetrov navora. Med hitrim pospeševanjem nam omogoči presežek pridobivanja navora in nam tako omogoči še dodatnih 30 njutonmetrov. Motor je na voljo s samodejnim 9-stopenjskim menjalnikom in pogonom na zadnji kolesni par, ki ga po želji lahko nadgradite v štirikolesnega.

V prihodnje si lahko obetamo elektrificirano različico Mercedesa V, saj bo na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavljen konceptni EQV.

Galerija: Mercedes-Benz V

Mercedes-Benz VOdpri galerijo

Volkswagen Dune Buggy Concept Volkswagen Electric Dune Buggy Concept: Buggy za moderne čase Audi TT 20th Anniversary Edition Audi TT 20th Anniversary Edition: posebna izdaja ob 20-letnici Toyota Land Cruiser Heritage Edition Toyota Land Cruiser Heritage Edition: posebna izdaja preizkušenega recepta Subaru WRX STI Subaru WRX STI: zopet nekaj strupenega iz Subarujeve delavnice ·