Svetilke Milo
Utrip mesta · dom

Svetilke in sobne rastline. Gre za elemente, ki interierju našega doma dodajo tisto češnjo na vrhu, po kateri hrepeni vsak ljubitelj dovršenega dizajna. Kaj pa če bi ju lahko združili? Tukaj so svetilke Milo – mini vitrine za sobne rastline, ki tem ponujajo več svetlobe.

Milo je kolekcija izjemnih svetilk, ki so jo zasnovali pri poljskem oblikovalskem studiu Lightovo. Milo ni samo svetilka, ampak tudi vitrina oziroma mini rastlinjak za sobne rastline, saj tem z vgrajenim LED-virom svetlobe (LED-luči se ne ogrejejo, kar pomeni, da našim sobnim rastlinam ne bo prevroče), ki simulira dnevno svetlobo, našim rastlinam tudi v temačnih kotih stanovanja ponuja dovolj svetlobe za uspešno rast in neoviran razvoj.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Svetilke MiloOdpri galerijo
Akvarij Darwin Tank Darwin Tank – očarljiv akvarij za meduze Stanovanje 50 Shades of Coffee 50 odtenkov kave – ekstravagantno stanovanje resničnega Christiana Greya? Ikeina praznična kolekcija Ikeina praznična kolekcija 2015 je tu! Moon Glass Moon Glass – skodelica, ki omogoča opazovanje luninih men med pitjem ·