Minimalistični dodatki za dom
Utrip mesta · dom

Pomlad je kot nalašč za spomladansko čiščenje in preureditev doma. Tokrat naj vas s prečiščenostjo, zračnostjo in svežino navduši minimalizem. Tu so minimalistični dodatki za dom, s katerimi posodobimo interier svojega doma.

Najbolj pogost problem vseh, ki radi skrbimo za toplino svojega doma, je vsekakor prenakopičenost stvari, ki smo jih sami izdelali, našli na bolšjaku, podedovali in kupili v valu neracionalnega navdušenja. Nekateri se zmrazijo ob misli, da bi goro neuporabnih stvari vrgli stran, drugi niti pomisliti nočejo na besedo “minimalizem”, saj jim v misli prikliče popolnoma bele in sterilne prostore, v katerih že ne bi mogli živeti. Vendarle je minimalističen slog popoln za vse, ki bi radi svoj dom preobrazili v urejeno kraljestvo, kjer ne vladata zgolj zračnost in prečiščenost, ampak očarajo tudi sveže rastlinje, geometrični dodatki za dom, zanimivi grafični potiski in celo živobarvni barvni poudarki, ki skupaj tvorijo šik, a tudi domač prostor, v katerem se počutimo izjemno udobno. V galeriji si oglejmo dodatke za dom, ki naj služijo kot inspiracija za sodobno prenovo stanovanja.

PREBERITE ŠE: “Rainy Pot”: “Deževni” lonci za rože

Na leseni gajbici postavimo zelena zelišča v belih lončkih.Odpri galerijo
cover-tesla-batery Tesla z baterijami, ki hranijo sončno energijo in bodo spremenile tok zgodovine Prenosni pralni stroj Drumi. Drumi – prenosni pralni stroj, ki za delovanje ne potrebuje elektrike cover Slovenski ležalnik Leano: Sožitje v preprostosti Ikea Hacka “Ikea Hacka”: Ikeina kuhinjska revolucija 2025 · · ·