Viseča mreža Kinuu je tako lahka, da jo lahko vzamete povsod s sabo.
Utrip mesta · dom

Mobilna viseča mreža Kinuu je prvovrsten in pionirski takovrstni izdelek na trgu. Narejena je iz izjemno lahkega materiala, ki ga je moč zložiti v neverjetno majhen paketek. Tako je primerna za izlet do bližnjega jezera ali pa za potovanje na drugi konec sveta. Postavite jo lahko v nekaj minutah in uživate na prisluženem oddihu.

Mobilna viseča mreža Kinuu je izdelek, ki si ga mora privoščiti vsak ljubitelj udobnega sedenja in potovanj. Kinuu je revolucionaren izdelek, ki sledi filozofiji, da avanturistična potovanja in kampiranja ne predstavljajo nujno sopomenke za neudobje.

Kinuu je mobilna viseča mreža, ki jo lahko v nekaj minutah sestavite in obesite na drevo, drog ali kakšno drugo priročno stojalo. Prav tako pospravljanje vzame  zanemarljivo količino časa, isto pa lahko trdimo za prostor, ki ga viseča mreža Kinuu zavzame v svoji zloženi obliki.

Mobilna viseča mreža Kinuu je narejena iz najboljših materialov, ki se odlikujejo v vzdržljivosti, zračnosti in udobnosti. S sabo jo lahko vzamete kamorkoli, saj tehta pičlih 900 gramov. Kinuu je prava rešitev, kako v pustolovščine vnesti nekaj sladke udobnosti.


PREBERITE ŠE: Ikeina znamenita torba Frakta ima nov videz

Mobilna viseča mreža KinuuOdpri galerijo
Pametno ogledalo Duo Duo – pametno ogledalo, ki je tudi digitalni asistent Wibe - slovenski nahrbtnik, ki je tudi vadbeni pripomoček Wibe: slovenski nahrbtnik, ki je tudi športni pripomoček za oblikovanje telesa Ikeina torba Frakta Ikeina znamenita torba Frakta ima nov videz Vrečke s hrano Sous La Vie. Priprava hrane v pralnem stroju – inovativen način kuhanja · ·