Modne puhovke, ki ne bodo pokvarile tvoje odvene kombinacije
Utrip mesta · moda · ženska moda

Saj vsi vemo, da mraz dobesedno uniči vse naše skrbno izbrane modne kombinacije, s katerimi naj bi domnevno zažigali v zimskem času. Radi bi bili modni, a si hkrati želimo, da nam je toplo. Letos vam prvič v življenju ne bo treba žrtvovati videza zaradi mraza. Ker so te puhovke top.

Resnica je, da puhovke niso ravno lep modni kos. Pokvarijo kombinacijo oblačil, a hkrati grejejo kot ‘peč’. Vsi si želimo, da bi dizajnerji oboje združili v eno. In končno so! Končno vam ne bo treba žrtvovati epskega videza zaradi ‘grde’ puhovke. Vem, verjetno še zmeraj odkimavate z glavo in ste prepričani, da vas v tem nikoli ne bomo videli, a dajte ji drugo priložnost.

Krajša puhovka je kot naročena za prehodno sezono med jesenjo in zimo. Morate priznati, da je ta pastelno svetlo modra barva res lepa.

SONCE

V tej puhovki boste sijali kot sonce, ki ga močno pogrešamo v zimskem času.

‘WRAP’

Malo drugačna puhovka, v kateri boste videti, kot da ste vanjo oviti. Pa še kapuco ima!

KARIRAST VZOREC

Karirast vzorec ni zgolj lep na majicah ali hlačah, ampak tudi na puhovki. Igriv vzorec poživi vsako modno kombinacijo in prikliče britanski ‘vibe’.

BABY ROZA

Baby roza puhovka bo zagotovo poživila vse vaše modne kombinacije. Širok, visok ovratnik je res hud!

OČIJEVA JAKNA

Ker so očijevi čevlji preteklost!


Lasje v barvi brusnice so najbolj ‘sočen’ trend barvanja za prihajajočo praznično sezono Lasje v barvi brusnice so najbolj ‘sočen’ trend barvanja za prihajajočo praznično sezono BeFunky-collage (1) Ženske frizure 2019: 9 top trendov za pričeske 10 manikir, s katerimi boste zablestele 10 manikir, s katerimi boste zablestele 43592790_1850366908349938_5792762932410193591_n Ženska moda 2018: 6 najbolj trendovskih ženskih torbic za jesen in zimo · ·