maxresdefault
V zraku · tehnologija · gadgeti

Svet, v katerem živimo, je poln različnih ovir. Tako naravnih kot političnih, pa tudi jezikovnih. Mynamu nam s svojim izdelkom CLIK pomaga premostiti slednje.

Brezžične slušalke Mymanu Clik sproti prevajajo 37 različnih jezikov. Drugače povedano – ko se bomo pogovarjali z ljudmi, ki govorijo tuj jezik, ali pa prisluškovali mimoidočim, bomo s pomočjo teh slušalk razumeli njihov jezik. Uporabljali jih bomo v kombinaciji z aplikacijo za pametne telefone.

Mymanujeva inovacija ni namenjena samo prevajanju. Zahvaljujoč brezžičnemu omrežju Bluetooth in kodeku Qualcomm aptX lahko slušalke uporabimo tudi za poslušanje glasbe. Baterija, vgrajena v Clik, zdrži 6 ur. Ko se bo izpraznila, jo preprosto napolnimo s pomočjo brezžičnega polnilnika.

Če veliko potujete, so te slušalke prava izbira za vas. Dobili jih bomo lahko v črni ali beli različici, zanje pa boste morali odšteti 203 evrov.


0_olympus_newpen_keyvisual_with_bg_white_img_1200 Kamera Olympus Pen E-PL9: klasični dizajn v vsej svoji veličini maxresdefaulti Najboljši ultralahki prenosniki 2018 1000-500-citymagazine-cover (5) Garminov vizir Xero A1i Bow Sight za izjemno natančno streljanje 1000-500-citymagazine-cover Brezzrcalna kamera Fujifilm X-A5 je najlažja in najmanjša kamera iz serije X · · · · ·