Moške frizure 2018: top modne frizure za moške

Kakšne so modne moške frizure 2018? V trendu ostajajo frizure s teksturo, nekaj več frizur pa je moč opaziti pri srednjih dolžinah las. Vračajo se neurejene pričeske, če pa želite resnično presenetiti, potem se odločite za frizure, ki imajo na zatilju različne oblike. Preverite, kakšne so modne moške frizure 2018, in se odločite za svojo.

Kratko pristriženi lasje in oblikovanje, ki je poudarilo strukturo las, je bil eden večjih trendov v letu 2017, prisoten pa ostaja tudi v letu 2018. Tekstura se letos dodaja vsem vrstam frizur in vsem stilom. Striženje na način taper bo prav tako ostalo priljubljeno za kratke, daljše in kodraste lase. Je pa za 2018 moč opaziti nekaj več moških frizur srednje dolžine.
https://www.youtube.com/watch?v=CFtdqXBJHXc
Daljši lasje omogočajo več načinov oblikovanja. Slog, ki se vrača, so neurejeni lasje, letos pa bo prav tako priljubljena frizura pompadour, katere navdih je francoska plemkinja Madame de Pompadour, ‘uradna’ ljubica Ludvika XV. Za popolnoma nepričakovan videz pobrskajte za pričeskami, ki imajo na zatilju različne oblike.
Izbira najboljše frizure je odvisna od tipa vaših las, oblike obraza, časa, ki ga imate na voljo za oblikovanje, in hkrati tudi spretnosti za slednje. V galerijah poiščite svoje najljubše modne moške frizure 2018 in se čim prej odpravite k frizerju.

Modne moške frizure 2018: kratki lasje + tekstura

Modne moške frizure 2018: Frizure taper

Modne moške frizure 2018: Srednja dolžina las

Modne moške frizure 2018: Neurejene frizure

Modne moške frizure 2018: Frizure pompadour

Modne moške frizure 2018: Okrasje na zatilju

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
adidas ZX 2K BOOST: najprivlačnejši in najudobnejši copat letošnje jeseni