Najbolj domiselne čajne vrečke
V zraku · buzz buzz

Verjetno ste že slišali, da odslužene čajne vrečke niso za v smeti, saj jih lahko uporabite kot naravni dezodorant za čevlje in roke, za mehčanje mesa, obogatitev zemlje, kot čistilo za parket, greste z njimi nad mozolje in podočnjake, jih uporabite za kopel in kot čistilec stekla. Prav tako dobro poznate vse zdravilne učinke čaja, ki so bili skozi zgodovino mnogokrat izpričani. Gotovo pa še niste videli čajnih vrečk, ki bi bile presežek v svoji pojavi. V nadaljevanju si zato oglejte najbolj domiselne čajne vrečke.

Čaj je za vodo druga najbolj priljubljena pijača na svetu (dnevno ga spijemo šest milijard skodelic). Zato se ne bomo zmotili, ko bomo dejali, da si je vsak kdaj že pripravil skodelico čaja s čajno vrečko. O njeni vsestranskosti smo že pisali, danes pa si poglejmo najbolj domiselne čajne vrečke.

PREBERITE ŠE: Koristni načini uporabe čajnih vrečk

Pitje čaja je obred, s temi čajnimi vrečkami, ki niso samo štirioglati filtrirni papir, pa prav posebno doživetje postane tudi tiste minute, ko čaj še ”barva” vodo.

Najbolj domiselne čajne vrečkeOdpri galerijo
Maček, ki pleše balet Ta maček obvlada balet bolje, kot ga boš ti kadarkoli! Balet na Adele Čudovit balet na Adelino skladbo Love in The Dark Meje človeštva: Kako daleč lahko gremo v vesolju? Meje človeštva: kako daleč lahko gremo v vesolju? Mit o multitaskingu Mit o večopravilnosti