BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Na družbenem omrežju Instagram že nekaj časa ne kraljujejo le zvezdniki, zvezdnice in drugi lepotci in lepotice – ti si namreč prestol delijo z ljubkimi psički, mačkami, rakuni, zajčki, ježki in še bi lahko naštevali. A to še ni vse: nekateri med njimi so tako uspešni, da za objavo zaslužijo tudi več tisoč evrov, torej več, kot pa na mesec zaslužimo povprečni ljudje. Poglejte si, katere živali spadajo med najbolje plačane hišne ljubljenčke na svetu in koliko sledilcev imajo.

Ne samo, da imajo nekateri hišni ljubljenčki več tisoč sledilcev, imajo jih več kot povprečni ljudje. Prav tako lahko s svojo objavo na Instagramu zaslužijo več, kot pa danes na mesec zasluži povprečni milenijec.
MarketWatch je razkril, da lahko hišni ljubljenček, ki ima 20 tisoč sledilcev, zasluži okoli 200 evrov za eno objavo, hišni ljubljenček, ki ima med 150 tisoč in 250 tisoč sledilcev dobi za objavo okoli 3000 evrov, tisti, ki ima pa več kot milijon sledilcev, pa lahko zasluži kar okoli 10 tisoč evrov za objavo. Zaslužki so precej podobni tistim, ki jih naredijo največji ‘človeški’ vplivneži na Instagramu, nič kaj pa podobni tistim, ki jih zaslužimo povprečni ljudje.

PREBERITE ŠE: Največkrat všečkane Instagramove objave v letu 2016

Noah Shulman, lastnica psičke Elle Bean, ki je v skladu z njenim Instagramovim opisom ‘manekenka’, je za MarketWatch povedala, da ima psička rada razkošne kraje, stvari in hrano. Verjetno je bolj verjetno, da ima te stvari rada pravzaprav njena lastnica. Ella Bean bi prav gotovo raje ostala doma, spala, se sprehajala in grizljala kosti.

Galerija – najbolje plačani hišni ljubljenčki na Instagramu

20. Psička Sadie: 34 tisoč sledilcevOdpri galerijo

shutterstock_531465286 Mestna občina Ljubljana vas vabi v projekt Kul služba! Obvezno označevanje predpakiranih živil V veljavo stopilo obvezno označevanje hranilne vrednosti živil Največji zaslužkarji med športniki Forbes: najbolje plačani športniki vseh časov YouTube Rewind 2016 – ''Famous'' Kanyeja Westa YouTube Rewind 2016 – najbolj gledani posnetki leta v enem megamiksu · · · ·