Johnny-Urban_Bild-3
Utrip mesta · moda

Za nekatere se je šola že začela, kmalu bodo v predavalnice sedli tudi študentje. Poleg zvezkov in učbenikov morajo študentje dandanes s seboj imeti tudi prenosne računalnike/tablice. In najboljši nahrbtniki za študente 2019 imajo prostor takorekoč za vse!

Kakšni so najboljši nahrbtniki za študente 2019? Pri dobrem nahrbtniku v prvi vrsti iščemo udobje. Zaradi bolečega hrbta se bolj težko učimo. Nahrbtnik mora imeti dovolj predalov, da se lahko organiziramo. Najhuje je, ko je vse v enem predalu in je ravno tisto, kar iščemo, na dnu nahrbtnika. Slednjega bomo nosili skoraj vsak dan, zato je pomembna tudi njegova vzdržljivost. Češnjo na tortici pa doda vodoodbojnost, skriti USB priključki za polnjenje telefona ter seveda moderen dizajn, kateri bo vabil poglede mimoidočih.

V našem seznamu najboljših nahrbtnikov za študente smo se osredotočali predvsem na pozitivna mnenja uporabnikov kot tudi na lastne izkušnje.

Najboljši nahrtniki za študente 2019:

Jansport War Axe Special Edition

Nahrbtnik je namenjen tako vsakodnevni uporabi kot krajšim izletom v naravi. Ima kup različnih predalov, med drugim za prenosnik, tablico, telefon, … Poleg tega je v naramnicah dobro podložen in bo lepo razporedil težo na večji del telesa. Tako na levi kot na desni strani se nahajata žepa za posodo s tekočino.

AmazonBasics Laptop Computer

Amazonova rešitev res ni dizajnerski presežek, a vse to odtehta njegova izjemna praktična narava. Dobesedno za vsako stvar se najde svoje predal. Nahrbtnik lahko odpremo na kar 5 različnih mestih ter tako v nulo zorganiziramo naše potrebščine. Zaradi velikosti vanj pašejo tudi večji prenosniki. Na straneh sta dva mrežasta žepa za posode s tekočino. Celo na eni od naramnic se nahaja manjši žepek za telefon ali druge manjše predmete.

Herschel Casual Heritage

Preprost in čistih linij bo sigurno izstopal od ostalih nahrbtnikov. Še vedno dovolj prostoren za vse, kar študent potrebuje, z ločenim predalom za prenosnik. Njegova dobra lastnost je ta, da zaradi oblike nikoli ne deluje napihnjen. Na spletni strani lahko izbiramo med množico različnih barv in poslikav. Mogoče bi prav prišel kakšen žep za posodo s tekočino, a takšna je cena bolj privlačnega dizajna.

Johnny Urban Mia

Včasih pa prostornost ni tako zelo pomembna, temveč si bolj želimo manjšega nahrbtnika, ki bo dovolj velik za manjši prenosnik in nekaj zvezkov, hkrati pa dovolj lep, da ga bomo lahko uporabili za večerni potep po mestu. Ta nahrbtnik poskrbi točno za to. Umetna zunanja tkanina, ki je tudi vodoodbojna, je izdelana iz recikliranih plastenk.

Thule Accent

Zaradi svoje vzdržljivosti in kakovostne izdelave je tale nahrbtnik več kot primeren tudi za zunanje aktivnosti, kot recimo pohodništvo. Ponuja zvrhan koš različnih predalov, tudi stransko zadrgo, prek katere lahko vzamemo prenosnik ven brez odpiranja glavnega predala. Naramnice so dobro podložene in široke, zaradi česar se teža lepo razporedi. Na vrhu nahrbtnika najdemo trši predal, kateri bo varoval občutljive predmete pred udarci. Na hrbtišču je tudi pas, katerega lahko zataknemo za ročaj potovalke.

Matein Travel Laptop

Tale nahrbtnik je absolutni ljubljenec uporabnikov spletne trgovine Amazon. Je poln različnih predalov, tako za prenosnike kot za oblačila, če vas po faksu zanese v recimo fitnes. Na strani najdemo USB izhod, v kolikor želimo med hojo hkrati napolniti naš telefon. Prenosno baterijo, ki bo skrita v notranjosti je seveda treba dokupiti. Na hrbtišču se skriva še en manjši žep za denarnice in druge vrednejše predmete. Nahrbtnik je tudi vodoodbojen.

Lekesky Laptop

Moderno oblikovan nahrbtnik z veliko in domiselno razporejenimi predali. Izdelan je iz obstojnejše tkanine, ki je tudi vodoodbojna. Tudi ta nahrbtnik ima na hrbtišču skriti žep za dragocenejše predmete, ki bodo zato ostali stran od rok nepridipravov.

Vera Bradley Iconic Deluxe Campus

Znamka Vera Bradley poskrbi predsem za tiste, katerim so enobarvni nahrbtniki preveč dolgočasni. Zaradi svojih pisanih vzorcev bodo sigurno pritegnili dosti pozornosti. Zadostili bodo tudi potrebam študentov po udobnem in prostornem nahrbtniku.

Fjällräven Kanken Laptop

Nahrbtnike švedskega proizvajalca je že sedaj mogoče videti na številnih hrbtih najstnikov, kar le potrdi dejstvo, kako dobri so. Dizajn je preprost, a večen, saj ostaja enak že od leta 1978. Poleg bogato obloženega predala za prenosnik nahrbtnik ponuja še dodaten večji predal za zvezke. Logotip med drugim služi tudi kot odbojnik svetlobe.


NikeNews_AdaptHuarache_Interface_4_square_1600FFF Nike Adapt Huarache: ikonične superge se bodo zavezale same PUMA Future Rider: futuristične superge, ki te vrnejo v mladost PUMA Future Rider: futuristične superge, ki te vrnejo v preteklost The Shades of Denim: sončna očala, narejena iz odpadnega tekstila The Shades of Denim: sončna očala, narejena iz odpadnih kavbojk 43312751_2251584028408769_3200926808019042304_n 10 klasičnih superg, ki bi jih vsak moral imeti v svoji kolekciji · · ·