Najhujši trenutki v zgodovini manekenstva plastičnih lutk.
V zraku · buzz buzz

Lutke živijo grozno življenje – vsak dan stojijo na istem mestu in v isti pozi. Neusmiljeni zaposleni jim odstranjujejo ude, pogosto pa jih pustijo pred množicami očividcev gole. Tudi lutke si želijo pustolovščin, da bi osvetlile svoje dolgočasne dni. Najbolj pogumne so odstopile od norm in dokazale, da je nakupovanje lahko tudi drugačno.

Lutke so že od nekdaj modna popestritev v trgovinah, hkrati pa so promotorke najnovejših kolekcij oblačil, ki naj bi jih predstavile, kar se da dobro, da bi jih posledično potrošniki kupili. Zdi se, kot so da lutke zgolj  ‘predmet’ in nimajo osebnosti, a očitno smo živeli v zablodi, saj so te manekenke pokazale, kakšne so v notranjosti in ta je očitno več kot navihana.

Bageta na glavi, pivski trebuh, kričeča usta, žalostna nevesta – so to dejansko najbolj žalostni trenutki v zgodovini manekenstva plastičnih lutk?

Galerija slik – Plastične lutke

To je pač življenje.Odpri galerijo

Žalostne fotografije, ki prikazujejo, kako distopična je naša družba Žalostne fotografije, ki prikazujejo, kako distopična je naša družba shutterstock_1109320253 Kateri član kraljevske družine si glede na svoje astrološko znamenje? Skladišče, ki je spremenjeno v dom. To skladišče je videti razpadajoče, dokler ne vstopite v notranjost in vidite, zakaj stane milijon dolarjev Znanost pravi, da nasmeh razkrije več, kot si mislimo Znanost pravi, da nasmeh razkrije več, kot si mislimo · · · · · ·