IMG_4414
V zraku · buzz buzz

Opremljena zgolj s črnim pisalom in papirjem, avstralska umetnica CJ Hendry prinaša čudovite črno-bele podobe vsakdanjih ter modnih predmetov, kot sta šal Hermès in konjska glava s potiski Louis Vuitton logotipa. Svojo tehniko je izpopolnila v tolikšni meri, da se njene stvaritve zdijo kar zavidljivo resnične.

Na prvi pogled se tako zdi kot da opazujemo fotografijo realnih objektov, zato toliko bolj preseneti dejstvo, da gre dejansko za izjemne ilustracije. Kreativni proces nadarjene umetnice CJ Hendry se prične z izbiro navdušujočega predmeta, včasih ustvarjajoč ga sama, ki ga fotografira pod različno svetlobo in koti. Nato izbere tisto podobo, ki odraža največjo mero preprostosti in hkrati prikazuje najboljše atribute ter jo stiska na veliki format visoko kakovostnega debelejšega papirja. Nazadnje sledi tudi več kot 200 ur skiciranja, barvanja in senčenja s preprostim črnim pisalom.

Nedavno so njene umetnine že požele veliko pozornost in se prodale na odprtju razstave The Art Hunter v Sydneyju in prek njene Instagram strani.

Oglejte si izjemne ilustracije, ustvarjene zgolj s preprostim črnim pisalom:

Odpri galerijo
PicMonkey Collage.jpg 19 izjemnih ljubiteljev namiznih iger in tatujev Foto. Designboom Odlična spalna vreča, ki prežene prav vsakega nebodigatreba cover-poslovne-vizitke-posetnice Izbor najbolj kreativnih poslovnih vizitk / posetnic Dolce Via_19 Življenje je sladko: Italija v 80-ih letih · ·