Ženske ujete med doživljanjem orgazma.
V zraku · buzz buzz

Podobno kot v portretih igralcev za zloglasni film režiserja Larsa von Trierja Nymphomaniac je tudi poklicni fotograf Albert Pocej posnel serijo fotografij ljudi v trenutku orgazma. Namesto slavnih igralcev, kot sta Uma Thurman in Shia LeBeouf, mu je poziralo 15 žensk in nastali so naslednji provokativni posnetki, ki prikazujejo pristen izraz na obrazu v trenutku, ko doživljajo orgazem. Noben vrhunec spolne vzdraženosti namreč ni bil zaigran.

Poklicni fotograf Albert Pocej je posnel serijo portretov žensk, posnetih v trenutku orgazma, podobno kot smo bili priča na plakatih, ki so nas vabili k ogledu filma Nymphomaniac Larsa von Trierja, na katerih so bili filmski igralci ujeti med doživljanjem orgazma.

PREBERITE ŠE: Fotografije parov, ki se strastno poljubljajo

Poceju se je ideja sicer porodila v sanjah, najtežji del pa je bil dobiti modele, ki bodo privolili v poziranje. Prošnje je poslal vsem ženskam, ki jih je poznal, na njegovo prošnjo pa se je pozitivno odzvalo 20 žensk, a se je številka na koncu skrčila na 15, saj se je peterica splašila, potem ko je spoznala, da prizor ne bo zaigran.

Nezaigrani portreti žensk, posneti v trenutku orgazma:

Ženske, ujete med doživljanjem orgazma.Odpri galerijo

Potegavščina z modelom iPhone 7. Potegavščina z iPhonom: mislili so, da v rokah držijo iPhone 7, toda v resnici … BASE skok v neznano. Predrzno! BASE skok v neznano skozi goste oblake! 3D ilustracije HuskMitNavn: igranje s papirjem za neverjeten 3D-učinek Hoja po traku na vrhu Triglavske severne stene. Hoja po traku več kot 1000 metrov nad tlemi na vrhu Triglavske severne stene · ·