500px 5
V zraku · buzz buzz

Na kakšen način spijo dojenčki in kaj sanjajo je večna uganka vseh staršev. Otroške sanje so največkrat prijetne in dojenčki do tretjega leta ne doživljajo strahu ali nočnih mor. Ker malčki še ne govorijo, se v njihovih sanjah največkrat pojavljajo slike. Tako pravega odgovora, kaj se dojenčkom v času počitka dogaja, nikoli zares ne bomo izvedeli. V nadaljevanju si poglejte nežne fotografije malčkov in njihovih živih sanj.

Talentiran fotograf in mama dveh majhnih dečkov Anna Eftimie iz Kalifornije sta naredila zanimiv projekt katerega namen je z domiselnimi ilustracijami prikazati sanje dojenčkov.
Tako kot večina novopečenih staršev se je tudi Anna Eftimie spraševala kako in na kakšen način njeni otroci doživljajo sanje med vsakodnevnim dremežem. S pomočjo table in krede je otroško nežnost in toplino na enostaven in efektiven način prikazala domišljijski svet otroških sanj.

Nežne fotografije sanjajočih malčkov si oglejte v galeriji.

Odpri galerijo
12 Slavni glasbeniki kot glavne zvezde na vintage plakatih Kirby Chambliss (USA) - Action Red Bull Air Race – Nori posnetki največjih adrenalinskih norosti 4 Spletni simboli na znanih umetniških delih 538-934x Zbirka fotografij, ki prikazujejo najglobja človeška čustva · · · ·