Nihče ne bo vedel, da jo imaš: 10+ pametnih mest za skrivno tetovažo
V zraku · buzz buzz

Če nisi med tistimi, ki se radi razkazujejo in verjameš v to, da je poslikava telesa zasebna stvar, ti potem predlagamo, da si ogledaš 10+ pametnih mest za skrivno tetovažo, za katero ne bo nihče izvedel, če jim tega ne razkriješ sam.

Si že kdaj razmišljal o tem, zakaj se zares ljudje tetovirajo – zaradi sebe ali zato, ker bi se radi bahali v družbi?

Če sodiš v kategorijo prvih, potem gotovo razmišljaš tudi o kakšnem diskretnem kotičku na svojem telesu. In dejansko obstajajo pametna mesta za skrivno tetovažo, ki te lahko marsikdaj rešijo pred nadležnimi ljudmi, ki se ne strinjajo s tetovažami ali šefi in družino, ki ti je strogo prepovedala, da rišeš po lastnem telesu.

Verjemi, če narediš tetovažo na teh skrivnih delih telesa, nihče ne bo sploh vedel, da jo imaš. In če to želiš doseči, si v galeriji oglej izvirne ideje.

Galerija: 10+ pametnih mest za skrivno tetovažo

NA ZADNJICIOdpri galerijo
shutterstock_456451360 Generacija Z: tiha ali e-generacija je “odgovorna, iznajdljiva in izjemno ‘trezna'” Surova resnica, ki te bo prizadela: zaradi teh stvari ne boš v življenju DOSEGEL NIČ Surova resnica, ki te bo prizadela: zaradi teh stvari ne boš v življenju DOSEGEL NIČ PicMonkey Collage Fotografije, ki dokazujejo, da so imeli ljudje nekoč več stila Stroge, a pravične: najmočnejše ženske so rojene v tem astrološkem znamenju Stroge, a pravične: najmočnejše ženske so rojene v tem astrološkem znamenju ·