Optične prevare z 2D ilustracijami Nikole Čuljića.
V zraku · buzz buzz

Srb Nikola Čuljić vas bo s svojimi realističnimi ilustracijami osupnil. Čeprav gre za dvodimenzionalne ilustracije na listu papirja, boste prepričani, da gledate tridimenzionalni predmet. Kako mu to uspeva, si lahko skupaj z njegovimi neverjetnimi risbami ogledate v nadaljevanju.

Nikola Čuljić je ilustrator samouk. 30-letni Srb si je ime ustvaril z neverjetnimi 2D-ilustracijami, ki delujejo 3D. Čeprav Čuljić riše šele tri leta – začel je s portreti, ki pa so ga dolgočasili, zato je začel improvizirati s perspektivami –, pa je hitro postal strokovnjak v spreminjanju dvodimenzionalnih motivov na listu papirja v tridimenzionalne optične iluzije.

PREBERITE ŠE: Ko nečitljivi grafiti postanejo čitljivi

Vse, kar Čuljić uporablja za svoje ilustracije, so barvice, krede in markerji. Čarovnik nikoli ne izda svojih trikov, a risar ni čarovnik, zato je mladi Srb z veseljem delil, kako nastajajo njegove ilustracije (glej zgoraj).

Optične prevare z 2D-ilustracijami Nikole ČuljićaOdpri galerijo
Lepo življenje 10 znakov, da vam gre v življenju dobro, tudi če mislite, da vam ne gre Cara Delevingne 10 razlogov, zakaj morate na Instagramu slediti Cari Delevingne Portreti iz serije So I Asked Them To Smile. Čudežna moč nasmeha – ko en nasmeh spremeni vse Sončne opekline Neverjetne sončne opekline ali zakaj sončne kreme ni pametno puščati doma … ·