Nissan Rogue Trail Warrior
Utrip mesta · mobilno

Nissan je pred dobrim letom predstavil koncept športnega terenca Nissan Rogue Warrior, predelano različico priljubljenega športnega terenca – v Evropi ga poznamo pod imenom X-Trail –, ki je pnevmatike zamenjal za gosenice. Isto je storil Nissan Rogue Trail Warrior, ki pa ima glede na predhodnika še nekaj avanturističnih dodatkov.

Nissan Rogue Trail Warrior je predelana različica terenca Nissan Rogue, ki si je poleg gosenic Dominator (American Track Truck, Inc.) nadel tudi kamuflažne barve in rumeno steklo za žaromete. Razen vzmetenja je Nissan vse ostalo pustil nedotaknjeno. Pod pokrovom torej ostaja 2,5-litrski motor, ki zmore 170 KM. Dodali pa so mu strešne žaromete LED, strešni prtljažnik in vitel.

PREBERITE ŠE: Nissan Rogue Warrior: suv goseničar rojen za sneg

Nissan Rogue Trail Warrior bo na ogled na newyorškem avtomobilskem salonu, ki je na sporedu od 14. do 23. aprila 2017.

Galerija – Nissan Rogue Trail Warrior:

Nissan Rogue Trail WarriorOdpri galerijo
Maserati Ghibli Nerissimo Maserati Ghibli Nerissimo – vranje črn trizob za izbrance Toyota FT-4X Concept Toyota FT-4X – igrivi terenec, v katerem ima vse dvojno funkcijo Bugatti 57T Concept Bugatti 57T Concept – Batman je že zastrigel z ušesi Aston Martin Vanquish S Red Arrow Aston Martin Vanquish S Red Arrow – Rdeča puščica na štirih kolesih · ·