Dobro unovčeno popoldne- Foto Bela film
Kulturni izbor · film · Koronavirus

Spored bodo bogatili vsak ponedeljek in četrtek, filmi bodo dostopni 7 dni. Vsi (FILMI) doma! #ostanidoma

V času razglašene epidemije in v duhu gibanja #vsidoma, #ostanidoma slovenske filmske ustvarjalke in ustvarjalci v sodelovanju s Slovenskim filmskim centrom in z Bazo slovenskih filmov ter Filmoteko, zavodom za širjenje filmske kulture, do nadaljnjega podarjajo na ogled izbor slovenskih filmov.

Spored bodo bogatili vsak ponedeljek in četrtek, filmi bodo dostopni 7 dni. Od danes naprej sta dostopna dva filma režiserja Martina Turka. Kratki igrani film Dobro unovčeno popoldne (2016) in celovečerni igrani film Dober dan za delo (2018).

Od četrtka, 19. marca 2020, pa bosta brezplačno na voljo kratki igrani film Nenad (2017) scenaristke in režiserke Yuliye Moline in Šum Balkana (2016) dokumentarni film ceste, ki se nenehno giblje na robu nesporazumov in se izgublja po poteh, ki jih ni na sodobnih navigacijskih napravah. Režiser filma je Boris Petkovič, ki je posnel dve mladinski uspešnici Utrip Ljubezni in prvi del Košarkar naj bo.


5e617300fee23d74b06f2b04 To so najboljši filmi o epidemijah in drugih izbruhih bolezni harry-potter (1) Vsi v sebi nosimo tako svetlobo, kot temo: življenjske modrosti, ki se jih lahko naučiš iz Harry Potterja coverlg_home Berlinale 2020: 10 filmov letošnjega festivala, ki si jih morate ogledati James-Bond-Gadgets-1280x720 James Bond: kultni agent 007 in njegove najbolj kultne “igračke” ·